Sayfa 85/241 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 673 - 680 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

1. Bundan sonra dikkat edeceğimiz konu 131.500 üzerine çıkılacak mı, trend yukarıya dönecek mi, daha sonra da yukarıya trendin gücü ne olacak?

Belki de bunları göremeyeceğiz.

2. 130.750 Yukarıya geçilince M20 grafikte trend yukarıya döndü bundan sonra yükselen trendin gücünü kontrol ederek hareket edeceğiz.

Aşağıya reaksiyonların alış fırsatı verebileceğini umuyoruz.

3. 132.000 Seviyesinden 250 - 500 puan aşağıya geri çekilme olabilir, bu doğal. Ana trendin yukarıya devam etmesini umuyoruz.

4. On dakikada 1500 puan verdiler, bu ne biçim bir iştir anlayamadım. Ancak yükselen trend bozulmadı.

5. Geçenlerde bir ABD'li kurum bizim banka hisselerinin %40 ucuz olduğunu beyan etmiş ve yeni hedefler koymuştu.

Örneğin 12.00 TL olan bankaya 19.00 TL. hedef koymuştu. Hepsi de böyle idi.

O tarihten sonra piyasa iflah olmadı.

6. Trendin aşağıya dönüş tehdidi ile karşı karşıyayız. Hayırlısı olsun. Gerçekleşme olacak mı, bakalım.

7. Kredi kartınızı ''elektronik ortamda işlemlere'' kapatın.

Telefon hattınızı ise ''İnternetten ödemelere'' kapatın.

Bu işler çok kişinin başını ağrıtıyor.

Telefon hattı konusunda benim başıma üç defa talihsizlik geldi. Miktarlar küçüktü ama, bir tanesinde mobil operatörünü mahkemeye verdim. Sinir yaptım. Dava altı sene sürdü, 350 TL fatura geri ödemesi aldım.

Benim adıma yabancı sitelerde oyun oynanmış. Her oyun 50 TL imiş. Facebookt'an oynanıyormuş. Benim facebook'um bile yok.

Bir arkadaşın da kredi kartından çok para çekildi. her biri 50 TL olan yüzlerce kez çekim yapılmış. Adam fabrikatör, kart limiti sınırsız. Olayı tesadüfen fark etmiş.

8. Yukarıya trend devam ediyor. Trendin gücü biraz düştü, fakat tekrar artabilir de.

Trend aşağıya dönmedikçe yukarıyı düşünmek lazım. Dalgalanmanın boyutu yüksek olduğundan iş yapmak zor oluyor.

Sayfa 85/241 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •