Monopoly paralariyla ben de oyle kazaniyorum her gun. Daha gecen aksam 2 de otel aldim.
Monopoly paralariyla ben de oyle kazaniyorum her gun. Daha gecen aksam 2 de otel aldim.
Defter değerini 10 TL ye düşürmeleri önemli değil. Önemli olan bu yeni gelecek 1 milyar lot ne olacak. Bunu bir ülke yada bir kurum alacak bence, yoksa 7 milyarın geliş şekli tahsisli olmazdı. Bedelli yapardı. İzlenecek şey bu bence.
Daha önce yani haftalar önce yazmıştım. Ben bankadan kredi çekecek isem teminat istiyorlar.
Şimdi dolar düşüşü bunun ile bağlayın. Yani bence teminat olduk. [emoji173]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yazmıştım haftalar önce tekrarlayalim. Q atır değildir bence onların var yatırımları içeride.
Ayrıca teminat olarak alacak olan min ortak ister .
Bu da ayarlandı bence. Ben c hina olabilir demiştim ama cin conlarda olabilir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Varlık fonu diğer ülkeler gibi değil yani secbulun söylediği teminat işi zor. Ülke teminat görmüyor ama bu cds ler bir süre sonra düşecektir. Ülkenin varlıklarını ucuza aldıktan sonra. Katar diyoruz dost diyoruz onlar daha ucuzu bekliyor, onlar işc yi belki 3 lirada alır. Henüz çok ucuz ama kelepir olmasını istiyorlar. 1 milyar lot uğraşmadan paket halinde kısmen kelepir ve bunu birine verirlerse Berat İçin düşüncelerim değişir. Başarı olarak görürüm. Birde Farklı bir paradoks var onuda yazalım. Biz ülke olarak kötü bir zamanda yakalandık, dünyanın en büyük varlık fonu utana sıkıla varlık satıp devletine vermiş. Devasa bir tasarruf kaynağı azaldığı İçin üzülmüş ve bu satış onları utandırmış. Biz de varlık yok o bir gerçek ve kuralsız yönetemlere girdik, ilki tahsisli kuralsızlığı diğeri işc nin alınması kuralsızlığı, bunlar bize zaman kazandıracak, sonra cidden dünya açılmalı yoksa kuralsızlık da kalmayacak. Aynı hızda 3 Haziran olmadan işc alınır. Ama vergi gelirleri %50 azalan bir ülkeyiz. Avrupa ve ABD açılmalı ticaret başlamalı, güven o zaman gelir.
Şu planlanan geri alımı da hisse hazır ucuzken yapsalarda ilerde katkısı daha büyük olsa iyi olur.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri