Sayfa 85/990 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop XLVII

Demek ki adamı para konuşturuyor.
    Koyıncülerin sesi kesildi
    Ben de sosyal deney için vardı yok olmak üzere..
    Sesi çok çıkan hisseciler..
    Mum ne zaman sönecek..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

https://mobile.twitter.com/HavaForum...02481398513670

Hisseleri seçerken dikkat edin..
    Önümüz de ki aylar kritik..
    Stokçulara duyrulur..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Bir şey ararken başka bir şey buldum.

>>>>>>>>
    In the novel Anna Karenina, Tolstoy wrote "Happy families are all alike; every unhappy family is unhappy in its own way."

Google çevirisi düzgün gibi

"Mutlu ailelerin hepsi birbirine benzer; her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur."
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Az kaldı geliyoruz.
    Dedem den kalan hatıra fotoğrafı,fotoğraftaki erkek benim.
    Dedem Nibiru ya göç etti,geri dönüş zamanına az kaldı,ieltişim halindeyiz.
    Deden'e benden çok selam söyle gözlerinden öperim. Bu arada dedenin jinekomasti ameliyatı süper olmuş. Neydi o öyle turgut özal memeleri gibi...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Hamza bey(lucky)size özelden mesaj attım......mutlaka okuyup gereğini yapınız lütfen...

6. Seçime kadar ne olacağından ziyade seçimden sonra ne olacağı bende daha çok merak uyandırıyor. Tüm pesimist duygularımı bir yana bırakıp bütün optimist duygularımla düşündüğümde dahi bir tek olumlu bir senaryo çizemiyorum. Sanırım üzerimde sanal hiçbir şey bırakmayacağım. Aklınıza elle tutamayacağınız ne geliyorsa buna dahil edebilirsiniz. Hal böyleyken pala siz olsaydınız seçime kadar ne yapardınız. Çok ufak bir ipucu vermek adına konu da güncel olduğu için onunla ilgili bir görsel paylaşayım. Sağlıcakla.

https://pasteboard.co/NtVHMwVX0W7t.jpg

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu kampanya bakalım nasıl olacak. Ev fiyatlarını artırabilecğei gibi parasal genişlemede de vites artırabilir. Birbirinin evini alma vs olayları olabilir.

Bir şirket kredi alıyoruz daha yüksek faiz ile bankaya yatırıyoruz dedi, belki hazır para kullanmak yerine faturalı işlerde kredi çekiyoruz demesi lazımdı.

<<<<
    https://www.dunya.com/ekonomi/bakan-...-haberi-681089

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İkinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız." dedi.
    Sayın hocam aile görüntüsünün arkasında söylediğiniz gibi şirketler olabilir kamu bankalarından düşük faizle para çekip tekrar yüksek faize yatırmak gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir konu.Gerçekten iyi araştırılmalı hane halkının gelir belgeleri felan , alınan evlerin 5 yıl satılamayacağı önlemleri felan ama hırsız hırsızdır zor işler.Fakat diğer bir konu kampanya açıklanır açıklanmaz bazı ilanlarda fiatların 1 günde değiştiği reklam fiatı üzerine milyon tl ilaveler olduğu görüldü hiç hoş şeyler değil belki ülkelerde hep yazılır çizilir yıllık büyüme % 3 - 5 vs.. belkide bunun hiç önemi yok bence önemli olan insanlardaki yeni nesillerdeki vicdan , dürüstlük , ahlak hak hukuk adalet derler veya kısaca haram helal korkusu üzerine gelişmeler ön planda olmalı.Gelişmiş ülkelere bakın niçin enflasyon yok çünkü toplum bilgili kültürlü kimse birbirini aldatmassa o toplum gelişir zenginleşir.Fiatlar değişmez bizde bi düz mantık var her yıl ev kirası artacak veya evin araban var veya altının var her neyse sürekli değerinin artmasını istiyoruz.Halbuki sahip olunan değerlerin değeri ne azalsın ne yükselsin o zaman hepimiz kazanırırz o zaman herkes önünü görür insanlar zenginleşir mesela bugün benzin 20 tl mi peynir 75 tl mi et 150 tl mi tamam ama 30 yıl geçsede bu fiatlar aynı kalmalı , maaşlar ücretlerde aynı kalmalı ev kiraları araba fiatlarıda aynı kalmalı işte o zaman hepimiz zengin oluruz.Toplumun tümü bunu kabul ederse ölümüne bağlı kalırsa hepimiz zengin oluruz.yani bir tek eviniz var sürekli fiatı artsın zengin olayım hepimizi mahveder ama her şeyin fiatı aynı kalır 2 tane 3 tane ev almaya çalışırsanız o zaman doğru yoldasınız.sonunda ne oldu şöyle oldu günümüzde 1 eviniz var 5 milyon değerinde ama sıfır enlasyona hepimiz can-ı gönülden inansaydık uygulasaydık 5 milyon değerinde 5 tane eviniz olurdü kısaca gerçek zenginlik budur.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. Emtiya ve Enerji fiyatlari dusuyor. Buda Turkiye haric dunya genelinde enflasyonun dusmesine neden olacaktir.
    Turkiye de Asgari ucreti artmamis olsaydi bile elektrik, yakit, gaz fiyatlari %50 bile indirim yapilsa eger iktidar piyasalari 2022 deki gibi basibos biraksa 2023 yillik enflasyon %20 altina dusmez....

Artik hem sirketler hemde esnaf fiyatlari belirlemede adeta ozgurduler.

Mesela luks ve turistik mekanlardaki astronomik fiyatlarin etkisi o isletmelerin mekanlarinda sinirli kalmiyor. Ulkenin en ucra kentlerindeki piyasalarin bile zam yapma istahini tetikliyor.

Bir ulkede bir simitin fiyati 6-60 TL arasinda degisebiliyorsa o ulkede enflasyon ile mucadele edebilmek sadece komedi olur.

Turkiye deki setbest piyasa sartlarini Almanyada uygulansa, Alman esnafi ve sirketleri bizim ticari anlayis ve ahlakimiz ile fiyat birlemis olsaydi inaniz Almanya daki yillik enflasyon %30 altina inemezdi.

Istanbul daki bazi semtlerinde yeme icme fiyatlari turistik mekan unvani ile Avrupa yi coktan gecmis.... Bazi semtlerdede fiyatlar bir tik asagida. Sadece Istanbul degil diger butun Turistik bolgelerdede durum boyledir. ..

2022 yilinda Ulkede serbest piyasa kosullari degil tam bir serbest gecirme piyasasi isledi..
    70 li yillarin sonundaki kitlik yillarinda bile piyasalar kendi kafalarina gore bu kadar serbest hareket edemiyorlardi.

Sayfa 85/990 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •