Sayfa 85/342 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 673 - 680 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Biri millet mi dedi ,,keko öyle bir durum olursa borsadan hemen çıkarım ki benim işin yüzde bır bıle şansları yok
    dostum ilk seçimden önce zaten seninle ve tablet dostumuzla bayağı tartıştık... bence bir daha bu tartışmalara girmeyelim...bence borsada herşey nasıl ki net değilse bu ikinci seçimde de herşey net değil..bence her ihtimal var...ilk seçimde kılıçtaroğluna vermiştim bu seçimde tekrardan sandığa gitmek istemiyorum...(umutsuzluktan dolayı veya onlar ekonomiyi bozdu onların kucağında kalsın düşüncesi ile ) bakalım seçim günü karar vereceğim...benim evde üç oyum var...ya sandığa gitmeyiz yada gidersek de kılıçtaroğluna vereceğiz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerçi seçim belirsizliği ortaya ilk çıktığında endeks 5,700 lerde idi...sonra bastıkça bastılar ta 4,300 e kadar indirdiler ve aylardır da işkence çektiriyorlar...belirsizlik bitmiş ise ?? artık endeks yoluna bakmalı diyor mantığım...o yüzden de hızla önceki çıkış trendine girmeli...enflasyonun çok yüksek olduğu ülkemizde borsa gerçekten de çok ucuz kaldı....
    Katılıyorum endeksi 6 aydır baskılıyorlar yeter demişler
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Nasıl ki düşüşler alım fırsatı ise çıkışlar da kâr realize fırsatıdır, seviyorum akşam pazarını.. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum ilk seçimden önce zaten seninle ve tablet dostumuzla bayağı tartıştık... bence bir daha bu tartışmalara girmeyelim...bence borsada herşey nasıl ki net değilse bu ikinci seçimde de herşey net değil..bence her ihtimal var...ilk seçimde kılıçtaroğluna vermiştim bu seçimde tekrardan sandığa gitmek istemiyorum...(umutsuzluktan dolayı veya onlar ekonomiyi bozdu onların kucağında kalsın düşüncesi ile ) bakalım seçim günü karar vereceğim...benim evde üç oyum var...ya sandığa gitmeyiz yada gidersek de kılıçtaroğluna vereceğiz..
    Sıkıntı yok mıllet işini bilir meclis kimdeyse iktıdarda onda olmalı asıl büyük tehlike o olur meclısın ve ıktıdarın farklı ellerde olması , o zaman borsada, pıyasada falan durulmaz ,, !!herşeyın hayırlısı !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok mıllet işini bilir meclis kimdeyse iktıdarda onda olmalı asıl büyük tehlike o olur meclısın ve ıktıdarın farklı ellerde olması , o zaman borsada, pıyasada falan durulmaz ,, !!herşeyın hayırlısı !!
    doğrudur dostum meclis başkasında başkanlık da başkasında olursa daha kötü olur..o yönü de düşünüyorum..sanırım sandığa gitmeme düşüncemin altında yatan başka bir neden de bu...bakalım neler olacak...kararımı son gün vereceğim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 2020 eylül ayında borsaya girdim. Ondan önce ya dövizde ya da son zamanlarda altında paramı değerlendiriyordum. Öncesinde tamamen kumar gibi göründüğü için borsaya bulaşmıyordum, etrafımda borsada yatırım yapan da yoktu. Ancak borsa bambaşka imiş, insan tadını aldıktan sonra döviz falan kesmiyor, buradaki heyecan ve kazanma potansiyeli bambaşka, insana zengin olma ihtimalini sunuyor. Zaten döviz ya da altınla ancak sermayeni korursun, gerçek anlamda yatırım aracı değiller.
    Ben de hissede olmadan duramıyorum, elimde hisse yokken hisselerin yükselmesi, elimde hisse varken düşmesinden daha zoruma gidiyor, bilmiyorum belki de aç gözlülük. Şu seçim artık geçse de artık portföyü fullesek.

dediğim gibi yukarıdan da alırım

bankof dünden kalan 50k onnu da bitirirse artık yukarı yaparlar mı bir zahmet?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Tek adam sisteminde meclisin işlevi yoktur.

Sayfa 85/342 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •