Sayfa 85/1006 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop LVIII

Son Halka Arzları almaya başladılar, Halka Arz furyası bitmedi sadece ara verildi deyip SPK gene Halka Irz a devam edecek gibi! Şirket ortaklarına gün doğdu

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde
    dolar bazlı 2.61-2.59 biraz git gel yapıp soğutma yapsa saatliklerde iyi olur.
    durum nedir diye yazmış arkadaşlar durumu 1 saat önce yazdık kendi penceremden.
    birde rica edicem başkalarının teknik öngörülerini bana sormayın özelden , takip ettiğiniz kişiler teknik yorumları ne zaman yapmış ona bakın , hem kuş hem burada teknik baktığını düşünen çok 2 ortalama ve 2 barla bunu yapanlar var
    teknik konusunda bu yüzden ben hassasım çünkü hergün öğrenirsin ama öğrendiğin sürece geliştirir oyunu takip ettiğin tahtayı okumaya başlarsın.Kendimden örnek vereyim 2.61-2.59 arası git gel demişim bunun bende teknik bir sebebi var.
    Teknikçi bu bant aralığının çalışıp çalışmayacağına bakar geçen haftalar ne yazdım burada 60 dk grafla başladık devamında 240 dk dedik endeks için dolar bazlı 2.45 den 2.61 gördü bu 240 dk içindedir bu bölgelerde güç toplarsa endeks günlük graf çalışmaya başlayacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. asagı da GAP kaldı almaya yonelirse testere yine sürer 1.5 - 2 ay bu borsa cıkacak ta testere de kolay bitmez
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. haftalık kapanıs 7800 ler üzeri gelmez ise ralli baslamaz bence
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Allah kimsenin psikolojisini bozmasın...
    Sonuçlar fena oluyor gördüğüm kadarıyla

6. Kimde para makinesi...
    Bugünlük verir misiniz ? Yarın geri veririm...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

GAP konuşulmaya başlamışken, geriye dönük 2 adet boşluk var,

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    GAP konuşulmaya başlamışken, geriye dönük 2 adet boşluk var,
    Dolar bu kadar hızlı koşmamış olsaydı gapler dolar belki derdim ama şu an bu ortamda biraz daha zor dolması ..
    Gene de Türkiye burası.
    2024 de dolar 40 lira olsa , 1.30 centteki dip zaten 5200 olacak..

Sayfa 85/1006 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •