Sayfa 85/186 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1486 madde; 673 - 680 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi’nin Şubat 2023 tarihinde yayımladığı
    “Net Sıfır 2053: Türkiye Elektrik Sektörü için Yol Haritası†raporu sonuçlarına
    göre 2035 yılına kadar yenilenebilir enerjinin kurulu güçteki payı % 70’e
    ve elektrik üretimindeki payı yine %70 seviyesine ulaşmaktadır. Değişken
    üretime sahip rüzgar ve güneş enerjisinin toplam elektrik üretimi içindeki payı
    ise mevcut durumdaki %17 seviyesinden, 2035 yılında %44’e çıkmaktadır.
    Değişken üretimin elektrik sistemi içindeki payının bu denli artabilmesi için
    şebeke esnekliği opsiyonlarının sisteme dahil edilmesi gerekmektedir.
    Model sonuçlarına göre Türkiye’nin 2035 yılında 7,2 GW/28,8 GWh batarya
    depolama ve 5,5 GW seviyesinde elektrolizör kapasitesine ihtiyacı olacaktır.

Haziran 2024 itibarıyla toplam 32 GW kurulu kapasite için önlisans verilmiştir.

https://shura.org.tr/wp-content/uplo...alar_YO_TR.pdf

https://shura.org.tr/wp-content/uplo...aryalar_TR.pdf

depolamayı kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?pomega ?

2. Yetkili Organ Karar Tarihi
    29.11.2024
    İhraç Tavanı Tutarı

9.500.000.000

Yönetim Kurulumuzun bugün tarihli toplantısıyla; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği (VII-128.8) hükümlerine uygun olarak, Şirketimizin Esas Sözleşmesi 15. Maddesinin Yönetim Kurulu'na borçlanma aracı ihraç etme konusunda verdiği yetkiye istinaden, 9.500.000.000.-TL (DokuzMilyarBeşYüzMilyonTürkLirası) tutarı aşmayacak şekilde, 3 (üç) yıla kadar olmak üzere çeşitli vadelerde Türk Lirası cinsinden yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve/veya tahsisli satış yöntemleriyle, bir veya birden fazla ihraç yoluyla gerçekleştirilecek, çeşitli tertip ve vadelerde piyasa koşullarına göre belirlenecek sabit ve/veya değişken faiz oranlarına sahip, kupon ödemeli veya ödemesiz satışı suretiyle borçlanma araçlarının ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") başvuruda bulunulmasına ve başvurunun olumlu karşılanması halinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ndan 1 yıl süre için geçerli olmak üzere alınacak izin kapsamında bir veya birden fazla tertipler halinde yurt içinde, halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara ihraç edilmesi ve satılmasına, Borçlanma araçlarının zamanlamasının, tutarının, vadesinin, faizlerinin ve ilgili borçlanma araçlarına yönelik her türlü özellik ve işlemin belirlenmesine, aracılık sözleşmesi dahil ve bununla sınırlı olmamak üzere ilgili ihraçla alakalı her türlü sözleşmelerin ve bu sözleşmelere ilişkin sair evrakın düzenlenmesine, tanzimi, imzası ve uygulanması ile satışların tamamlanması ve Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem görmesi de dahil olmak üzere gerekli her türlü işlemlerin yerine getirilmesi için şirket yönetimine yetki verilmesine, Bu çerçevede ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu ve bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli her türlü başvuruların ve sair tüm işlemlerin gerçekleştirilmesine, ihraç ile ilgili yapılacak diğer her türlü iş ve işlemlerin yürütülmesine, gerekli onay ve izinlerin alınmasına, bu hususlardaki tüm iş ve işlemler için şirket yönetimine yetki verilmesine, toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verilmiştir. İhraç tavanına ilişkin SPK başvurusu yapılarak süreç gelişmeleri kamuoyuna sunulacaktır. Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

parayı kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?
    Son düzenleme : carizma; 29-11-2024 saat: 18:50.

3. Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el-Busaid ve beraberindeki iş heyetinin ülkemizi ziyareti vesilesiyle, T.C. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ın teşrifleriyle, DEİK ev sahipliğinde Ankara da Türkiye-Umman Yuvarlak Masa Toplantısı gerçekleştirildi.

Kontrolmatik Teknoloji CEO'su Sayın Sami Aslanhan katılımıyla gerçekleşen toplantıda; enerji, altyapı, savunma sanayi ve teknoloji gibi birçok sektörde ortak iş birliği fırsatları değerlendirildi.

Bu önemli etkinlikte, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik somut adımlar ele alındı.

sn sami aslanhan ı kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Almanya yarı iletken sektörüne 2 milyar euro yatırım yapmayı planlıyor

BU konu hakkında daha önce alman başbakanının açıklamaları olmuştu o zaman da demiştim bizim maden şirketini büyütmemiz hızlandırmamız lazım diye orada bir yavaş da olsa ilerleme var yeterli değil son açıklanan anlaşma alman enerji devi ile olması da güzel onların rüzgar güllerine batarya vermeye başladıkmı dünya önümüzde diz çöker ama bu işler uzadıkça uzuyor bakalım daha kaç sene sürecek çektiğimiz acıların meyvesini mutlaka yeriz bir gün

https://tr.euronews.com/business/202...mayi-planliyor
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. Bulgaristan Enerji Bakanlığı, ülkenin ilk yenilenebilir enerji ihalesinin nihai sonuçlarını açıkladı. Hükümet, satın alma tatbikatında 397 projeye 526 milyon BGN fon tahsis etti.

Hükümet, 200 kW ile 2 MW arasındaki projeler için 107,5 milyon BGN ve 2 MW'ın üzerindeki projeler için 427,5 milyon BGN ayırdı. İlk grup 435 MW üretim kapasitesi ve 176 MW depolama sözleşmesi yaparken, ikinci grup 2,66 GW üretim kapasitesi ve 1 GW depolama alanı sağladı.

Seçilen geliştiricilerin projelerini 31 Mart 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyor.

Müzayede, Bulgaristan'ın pandemi sonrası ekonomik ve sosyal toparlanmayı amaçlayan Ulusal Toparlanma ve Sürdürülebilirlik Planı'nın bir parçası.

Mayıs 2021'de Bulgaristan, 2038 yılına kadar kömürü aşamalı olarak kaldırmayı taahhüt etti ve 2023'te güneş enerjili su ısıtma sistemlerini, çatı üstü PV dizilerini ve pilleri teşvik etmek için bir program başlattı.

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı'na (IRENA) göre, 2023 yılı sonunda Bulgaristan 2.937 MW güneş enerjisi kapasitesi devreye almıştı. Ülke, yenilenebilir enerji kaynaklarının 2030 yılına kadar elektrik tüketiminin %34,7'sini oluşturmasını istiyor.

bulgaristanı kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?

6. Fiyata yansıtmadıktan sonra kim neyi kontrol etmiş kim kime kontör yüklemiş kim konteynıra girmiş kim Konya’ya gitmiş çok önemli değil..
    Kelime oyunlarına kanmayacak kadar kızgınız gece gündüz küfür ediyorum ama öfkem dinmiyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Şirketimizin 29.11.2024 tarihli KAP duyurusu ile açıklanan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda; Şirketimizin Esas Sözleşmesi 15. maddesinin Yönetim Kurulu'na borçlanma aracı ihraç etme konusunda verdiği yetkiye istinaden, 9.500.000.000.-TL (DokuzMilyarBeşYüzMilyonTürkLirası) tutarı aşmayacak şekilde, 3 (üç) yıla kadar olmak üzere çeşitli vadelerde Türk Lirası cinsinden yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve/veya tahsisli satış yöntemleriyle, bir veya birden fazla ihraç yoluyla gerçekleştirilecek, çeşitli tertip ve vadelerde piyasa koşullarına göre belirlenecek sabit ve/veya değişken faiz oranlarına sahip, kupon ödemeli veya ödemesiz satışı suretiyle borçlanma araçlarının ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün izin başvurusu yapılmıştır. Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

büyümeyi kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?

8.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Fiyata yansıtmadıktan sonra kim neyi kontrol etmiş kim kime kontör yüklemiş kim konteynıra girmiş kim Konyaâ€â•ya gitmiş çok önemli değil..
    Kelime oyunlarına kanmayacak kadar kızgınız gece gündüz küfür ediyorum ama öfkem dinmiyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    belki benim yazdıklarıma dikkat çekmiş olabilirsiniz..

bu yazıyı farklı günlerde tekrar okuduğumda hak verdim. haklısınız..ancak kelime oyunu yapmak için foruma girip yorum yazmadığımı belirtmek istiyorum.

forum kurallarına göre dikkatli yazmaya gayret ediyorum. özür dilemem gerekiyorsa rahatlıkla dilerim.

kontrolmatik tüm iştirakleriyle güzümüzün önünde..
    abd den normal hibe arsa dışında ilave daha büyük fabrika arsası satın alındığını fabrika inşaatının 2026 ortalarında tamamlanacağını bu arada polatlıdaki fabrikadan sertifikasyon işlemleri tamamlanınca abd ye mal gönderileceğini de biliyoruz..

bu hafta spk basvurusu oldu. şayet onaylanırsa nıtelikli yatırımcılara borçlanma yapılacak.. (benzeri sasa da oldu ) bu nitelikli yatırımcılar borcun tahsilatına güveniyorlarsa ne ala...

bu kontrolmatiğin gelecekte öz sermaye olarak büyüyeceğini gösterir..
    Son düzenleme : carizma; 03-12-2024 saat: 20:28.

Sayfa 85/186 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •