Sayfa 850/985 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sercannn rallisi başlıyor desene. 100 milyon dolar.harca harca bitmez.
    100 milyar dolar olsa iyiydi

2.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Bugün bir Tv kanalında ne oldu da birçok ülke lideri sözleşmiş gibi
    vaka sayısı azalıyor ekonomiyi açarız diyorlar diye komplo teorilerinden
    bahsediyorlardı.Ekonomik çöküntüden çekinceler başladığı için bilinçli
    yapılmış olabileceği bahsediliyordu.
    Diğer taraftan karantina uygulamalarının vaka sayısının düşmüş
    olacağı aşikar ancak düzelme oldu diye heryer açılmaya başlarsa
    aynı durum yeniden oluşabilir.Çünkü virusun insan bedenine adapta
    olup öldürücülüğünü yitirmesi gibi bir olayın 10 yılı bile bulabileceği
    bahsediliyordu.Avm ler restaurantlar otelle açılsa bile insanlar
    uzunca bir süre gitmekte çekince duymaya devam edecektir
    çünkü bu teoriler dışarıda da tartışılıyor.Özellikle doktorlar açılmasına
    karşıt görüşlerini belirtiyorlar.
    Yine başladılar pembe tablolar çizmeye satış yaklaştı galiba zaten haftaya herkes yükselişten yana ekonomik olarak şuan temel rasyolar da bir düzelme belirtisi dahi yok turizm yok üretim var ama ihracat yok iç talep gıda harici yok şirketlerin bilancolar toplaması eski hale gelmesi eskiden de iyi olması en az 1-2 seneyi bulur bu neyin iyimserligi onu da anlamış değilim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bu hafta karar haftası tamam mı devam mı????99300 üstü kapanışlar yaparsa yukarı devam eder,ilk hedef 103xxx ler olur,98000 altında kapanışlarda 96200 ilk hedef olur, orası da kırılırsa 92-94 bandına yönelir...ytd
    Buralarda cok oyalandi artik gecmeli 100 bini. Asagiya salmazlar artik virus sayilari azaldi diye yukari alirlar endeksleri

4. Bence bu hafta olmasa bile haftaya abd 10 yıllıklarında negatif nominal faizi göreceğiz. Dolar rallisi de yeni başlıyor olabilir. Iş bu durumda bistte şort kovalamak çok cazip gelmiyor. Onun yerine usd ya da gram altın longlamak daha cazip gibi. Ammaaaa bi swap haberi yaparlarsa dolar longçuların ayağına taş bağlayıp okyanusa yuvarlarlar. Şu swap işi kesinleşseydi de önümüze baksak iyiydi.

5.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Buralarda cok oyalandi artik gecmeli 100 bini. Asagiya salmazlar artik virus sayilari azaldi diye yukari alirlar endeksleri
    teknik bakıyorum çok kritik,palanın keyfine kalmış,temel bakıyorum aşağı görünüyor,spot takas bakıyorum aşağı görünüyor,amaaa belli olmaz piyasa kaotik yüzde 10 yukarı da ,aşağıya da şaşırmam....

6. Oooo yeni zirveler, ralliler. Hele daha dur daha dur, daha dur daha dur, Hak yazarsa olur, hem kul hem de pul, birde ask cifte kavrulur. Pek bir aceleci gordum sizleri guzum.

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Yukarı alsalar da 102-103 ler olsun daha yukarılara çekerlese
    kimse cesaret edip almaz diye düşünüyorum,sonuçta
    hemen düzelecek bir durum gözükmüyor öyle bir durum olsa
    olabilirdi,yukarı çekip bekletirler düzelme olunca da oralardan verebilirlerdi.
    Önceleri haberleri alıp yukarı çekip gerçekleşince veriyorlardı.
    Şu anda kimsenin ne olacağını bildiği yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bence bu hafta olmasa bile haftaya abd 10 yıllıklarında negatif nominal faizi göreceğiz. Dolar rallisi de yeni başlıyor olabilir. Iş bu durumda bistte şort kovalamak çok cazip gelmiyor. Onun yerine usd ya da gram altın longlamak daha cazip gibi. Ammaaaa bi swap haberi yaparlarsa dolar longçuların ayağına taş bağlayıp okyanusa yuvarlarlar. Şu swap işi kesinleşseydi de önümüze baksak iyiydi.
    Dolar bir daha 5 liralari asla gormeyebilir. Gorsede 6 lira altina sarkma tarzinda ancak. Yuksek dolar, yuksek endeks yillarin mottosu. Herkes alisacak

Sayfa 850/985 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •