Evet ben kaçar şimdi
Yoksa reha gaya gelipte hastaneye girdim demesin yazıktır bir alamadık viop Topiğinde değerli yorumlarını
Evet ben kaçar şimdi
Yoksa reha gaya gelipte hastaneye girdim demesin yazıktır bir alamadık viop Topiğinde değerli yorumlarını
Haberin Kaynagi su Ayin 12 sinde ucusum vardi . ucus iptal edilmis . 17 haziran a kadar olan ucuslar iptal edilmis yani biletimi sadece 17 sonrasinda degistirebilirim . Yalniz biletimi 17 sinden sonraya degistiremiyorum . Call center yada satis ofiside degistiremiyor hata veriyor . soyledikleri buyuk ihtimal ile bu tarihtede degisiklik olucak sistem guncellenmedigi icin hata veriyor . Dun yabanci bir vatandas bilet almak istedik verdikleri cevap 1 temmuz sonrasina alabilirsiniz . Turkiye'den bize gelen evrakda yazilan bu sekilde .
Bu revize haberi hicbir yerde yok . bende o yuzden soruyorum goren duyan oldumu diye . revize haberi yok ama ucuslar iptal
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yurtdışı uçuşlar 18 haziran diye thy aciklama yapti. Ab ise 1 temmuza kadar avruoa birligi disinda ulke vatandaşlarını birlik sınırları icine almayacagini siyledi dolayisiyla thy 1 temmuza kadar avrupa ulkelerine bos yada birlik vatandaslarini taşıyıp oradan sadece Türk vatandaslarini alacakmış 1 temmuzdan sonrası belirsiz
bir halt olacağı yok.
bu tipler hep süpheci...hayatları boyunca kendi ailelrine de kan kustururlar....şüpheci oldukları içinde piyasayı kendi inandıkları idoloji uğruna sürekli terste kalıp kaybederler.....Viopcu kardeşim burada onun gibi 7-8 kişi var sürekli birbirlerine gazı verirler....sonuç sıfır.....bir şey yazdığında seni hükümet yanlısı diye saldırırlar...
BORÇ YARATMAYACAKSIN... Borç yaratttın mı,senden istedikleri sadece FAİZİni ödemen..!
ANAPARA bir daha hiç ödenmeyecek..!
Osman Hoca hep söyler. TR borcunu asla ödemez diye, sürekli ondan alır,diğerine verir.
Yeni borç faiziyle artar.
Bu BANKERLER dünyayı nereye götürmek istiyorlar,anlamak mümkün değil..
Sürekli yüksek borçlanmalarla, HALKIMIZIN gelecek 20-30 yılı da gitti sanırım..
Uğur Hoca,İbrahim Kahveci görünmeyen gizli borçların 190 milyar USD'a ulaştığını söylerler..
hdp biliyorki devlet buna izin vermez....kuyruklarınını kıstırdılar....boşluk bulurlarsa bağırırlar....devletin sopası hazır ....kimseye izin vermeyeceğini çok iyi bilirler.....ben ordayım devlet istemedikten sonra asla bunlar gösterileri fasafiso....
Ha bunlar cumhurbaşkanlığı sistemini de istemez....neden zayıf yönetim bunların ekmeğine her daim yağ sürmüştür....onun için güçlü hükümet bu devirde elzemdir....Dünya düzeni kökten değişti iyi okumayan devletler ayakta kalamaz....
Yer İmleri