Sayfa 850/1003 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop - XIX

Evet ben kaçar şimdi

Yoksa reha gaya gelipte hastaneye girdim demesin yazıktır bir alamadık viop Topiğinde değerli yorumlarını

2. Haberin Kaynagi su Ayin 12 sinde ucusum vardi . ucus iptal edilmis . 17 haziran a kadar olan ucuslar iptal edilmis yani biletimi sadece 17 sonrasinda degistirebilirim . Yalniz biletimi 17 sinden sonraya degistiremiyorum . Call center yada satis ofiside degistiremiyor hata veriyor . soyledikleri buyuk ihtimal ile bu tarihtede degisiklik olucak sistem guncellenmedigi icin hata veriyor . Dun yabanci bir vatandas bilet almak istedik verdikleri cevap 1 temmuz sonrasina alabilirsiniz . Turkiye'den bize gelen evrakda yazilan bu sekilde .

Bu revize haberi hicbir yerde yok . bende o yuzden soruyorum goren duyan oldumu diye . revize haberi yok ama ucuslar iptal

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu haberin kaynağı nerededir? Normalde firma 10 Haziran diye açıklamıştı. Revize haberi göremedim diye soruyorum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Guncel bir bilgi yok . Rusya ukrayna beyaz rusya vs vs , bu ulkelerdede Turkiye ye 1 temmuzdan oncesine bilet satilmiyor . gerekce olarak Turkiye; nin karari bu sekilde 1 temmuz a kadar yabanci vatandaslarin griisi yasak deniliyor

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Tarihi bilmiyorumda bizdeki kısıt IATA sitesinde bu şekilde. Kısaca rusya usa brezilya vs açık.
    .
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu haberin kaynağı nerededir? Normalde firma 10 Haziran diye açıklamıştı. Revize haberi göremedim diye soruyorum.
    Yurtdışı uçuşlar 18 haziran diye thy aciklama yapti. Ab ise 1 temmuza kadar avruoa birligi disinda ulke vatandaşlarını birlik sınırları icine almayacagini siyledi dolayisiyla thy 1 temmuza kadar avrupa ulkelerine bos yada birlik vatandaslarini taşıyıp oradan sadece Türk vatandaslarini alacakmış 1 temmuzdan sonrası belirsiz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Sizin psikolojik probleminiz yok değil mi?
    İnan merak ettim. Her yazınız art niyetli. İyi niyetli değil.
    Ya da herkesi kendin gibi zannediyorsun. Sen her şeyi kitabına uyduran birisin galiba.
    Seni anlamak mümkün değil.
    bu tipler hep süpheci...hayatları boyunca kendi ailelrine de kan kustururlar....şüpheci oldukları içinde piyasayı kendi inandıkları idoloji uğruna sürekli terste kalıp kaybederler.....Viopcu kardeşim burada onun gibi 7-8 kişi var sürekli birbirlerine gazı verirler....sonuç sıfır.....bir şey yazdığında seni hükümet yanlısı diye saldırırlar...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yurtdışı uçuşlar 18 haziran diye thy aciklama yapti. Ab ise 1 temmuza kadar avruoa birligi disinda ulke vatandaşlarını birlik sınırları icine almayacagini siyledi dolayisiyla thy 1 temmuza kadar avrupa ulkelerine bos yada birlik vatandaslarini taşıyıp oradan sadece Türk vatandaslarini alacakmış 1 temmuzdan sonrası belirsiz
    Güney ülkeleri turistler uzağa gitmesin diye böyle bir bariyer kurdular.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Ulkenin suanki durumu; osmanlı devletinin son dönemiyle cok buyuk benzerlik var. Tek fark bu donemde kaynaklar daha fazla tukenmiş durumda.
    Ulkenin çalışan emekçileri, istanbulda bir yemek parasına 30 yıl boyunca aylık maasla çalısarak ancak borcu odeyecek.
    Kendi düşen ağlamamalı.
    BORÇ YARATMAYACAKSIN... Borç yaratttın mı,senden istedikleri sadece FAİZİni ödemen..!
    ANAPARA bir daha hiç ödenmeyecek..!
    Osman Hoca hep söyler. TR borcunu asla ödemez diye, sürekli ondan alır,diğerine verir.
    Yeni borç faiziyle artar.

Bu BANKERLER dünyayı nereye götürmek istiyorlar,anlamak mümkün değil..
    Sürekli yüksek borçlanmalarla, HALKIMIZIN gelecek 20-30 yılı da gitti sanırım..

Uğur Hoca,İbrahim Kahveci görünmeyen gizli borçların 190 milyar USD'a ulaştığını söylerler..

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    HDP liler büyük yurutus planliyorlarmis geziden daha beter olacakmış, CHPlilerde destekliyirmus tweeterda böyle yazılar var. Yine önceki durumlardaki gibi tesadüfler üst üste gelmeye baslafi, abd dede gösteriler olurrken Avrupa'da ufaktan başlıyor, durup dururken yunanlilardan şaka gibi bir aciklama geliyor Türklerle çatışmaya hazırız diye, Libya'da bizimkilerin desteğiyle hafter Geri çekilmeye başlıyor, Akdeniz karışık tr kararlı ve HDP yürüyüş kararı aliyor. Virüs konusunda CHP li başkan vekiliydi galiba hani cay ocağı isletirken siyasete girince teilyoner olan adını unuttum geçen virüs konusunda turkiye virüs konusunda Papua Yeni Gine kadar olamadi demişti. Ekonomide ABD ile Avrupa ile kiyaslarken viruste Papua Yeni gineyle kiyaslamisti. Virüs umduğunu bulamayınca bazıları fırsatı hdp üzerinden kullanmayi denemeye çalışıyorlar gibi. Bakalım ne olacak
    hdp biliyorki devlet buna izin vermez....kuyruklarınını kıstırdılar....boşluk bulurlarsa bağırırlar....devletin sopası hazır ....kimseye izin vermeyeceğini çok iyi bilirler.....ben ordayım devlet istemedikten sonra asla bunlar gösterileri fasafiso....
    Ha bunlar cumhurbaşkanlığı sistemini de istemez....neden zayıf yönetim bunların ekmeğine her daim yağ sürmüştür....onun için güçlü hükümet bu devirde elzemdir....Dünya düzeni kökten değişti iyi okumayan devletler ayakta kalamaz....

Sayfa 850/1003 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •