Dediğimiz gibi 1,54 den onayı aldık seans içi düzeltmesini yapıp yola devam edecek gibi görünüyor...1,60 üzeri kapanış yapması muhtemel...y.t.d
Dediğimiz gibi 1,54 den onayı aldık seans içi düzeltmesini yapıp yola devam edecek gibi görünüyor...1,60 üzeri kapanış yapması muhtemel...y.t.d
1,57 den 5000 lot 2 saatte anca sattı. Hissede ağırlığı yüzde 50 azaltıp öyle takip edeceğim. Hayırlı olsun.
Neden azaltiyorsunuz sn. Gueno???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soluksuz yükseliyor rsı 80 e dayadı düşüş öngörüyorum ama emin değilim o yüzden yarı yarıya
Siz bilirsiniz tabi kendiniz karar verin, buralardan bir asagi yapabilir 1,40-45 tl seviyelerine doğru ama. Ben bilancoyu bekleyeceğim. Ha korkmuyor değilim, aşağıya verirler diye ama bilanço çok iyi gelirse bir tavan görebiliriz diye düşünüyorum. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik, biraz daha en azından bilançonun açıklandığı güne kadar beklenmeli bence. Ama herkes kendi karar versin bu benim düşüncem. Ki bilanço 10 ağustosa kadar gelir diye düşünüyorum. Teşvikleri dahil ederlerse iyi bir bilanço ile karşılaşabiliriz....😎😎😎😎
Solo bilançolar için son tarih 9 Ağustos zaten.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Teşvik açıklanalı 1 ay kadar oldu ve teşviğin etkisinin 2.çeyrek bilançoya yansıması sınırlı olacak ancak esas etkileri bundan sonra olacaktır.Diyelim ki bu bilanço bizleri tatmin etmedi hisse %5 değer kaybı yaşadı sonrasında hızlı bir toparlanma ve teşvik beklentisini satın almaya devam eder..Hisseler geleceği ve beklentiyi satın alır...
Veyahut makul bir bilanço gelir ki benim için 5 milyon kafidir,sonrasında yukarı yönlü bir açılış ve 2 li rakamlara merhaba diyebiliriz...
Bu iki seçeneği düşündüğümüzde hangisi daha makul?
Son düzenleme : Kazançkapısı; 01-08-2018 saat: 22:38.
😎😎😎
Yer İmleri