Fuat ustadim Berfu bana vermedi size verdi mi?
son hisse fonlarını da bugün sattım, biraz hisseyle devam edelim bakalım hayırlısı. ytd..
Originally Posted by trust06 son hisse fonlarını da bugün sattım, biraz hisseyle devam edelim bakalım hayırlısı. ytd.. hadi buyur. bende bugün hisse fonlara girdim MPS TKF RBH NNF MAC KPC IPB FID İkimizden biri yanlış mı yapmış oluyor. ikiside doğrumu?
Originally Posted by Webster Fuat ustadim Berfu bana vermedi size verdi mi? yoook nerdeee 😀😀😀 s..tük BERFU 😀😀
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Şeytan diyor her şeyi sat zararına HEKTAŞA git. Yat üzerine
Originally Posted by Fuat Soylu Şeytan diyor her şeyi sat zararına HEKTAŞA git. Yat üzerine Olur ama o uste cikarsa kotu 😄
Originally Posted by Webster Olur ama o uste cikarsa kotu 😄 üstad en azından şirket batmaz güveniriz. kadife baş aşağı gidiyor baksanıza 😀😀😀 bezdirdi vallahi kağıt bana kalırsa orada tahtacı yürütmek için sizin satmanızı bekliyor 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu üstad en azından şirket batmaz güveniriz. kadife baş aşağı gidiyor baksanıza 😀😀😀 bezdirdi vallahi kağıt bana kalırsa orada tahtacı yürütmek için sizin satmanızı bekliyor 😀😀 Az kaldi sabir diyorum Ya bu lanet kagit bist cokerken bile tavan gidiyordu Boylesi bir momentumda emeklemesi komik
Forum Rules
Yer İmleri