Sayfa 851/898 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Uyarmıştım
    En guvenilmeyecek hisse bu
    Patron isi gücü birakmis surekli çakıyor
    Mal toplama fln hikaye
    Yav zaten neyin mal toplaması ben de onu anlamıyorum. Patron al sat al sat kendi cebini doldurmakla meşgul, şirketmiş, faaliyetlermiş falan boş muhabbet. Dolaşımda 10 milyar hisse olmuş. Rakama bak şaka gibi. Sanki 1 milyon hisse varmış da mal toplayacakmış. Patron olmayan kârları sermayeyi ekleyip hisseyi böle böle coin gibi milyarlarca lot üretti bedavadan. 43 milyar sermaye ne demek? Şirketin kurulduğundan bu yana ettiği tüm brüt kârları topla 43 milyar etmez ama sermaye 43 milyar, olayın absürtlüğüne bak. SPK'da buna izin veriyor. Vermese böyle rahat cebini doldurup, şirketi şişiremezdi patron.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

2. beyler ,

alintidir ,

fabrika calisanlarinin soyledigine gore pta subat ayinda ancak acilisi gerceklestirilebilirmis .

konusulanlar boyleymis ,

benim beklentim bu sene sonuna kadar muhtemelen test islemleri tamamlanip acilisi yapilir diye dusunmustum ama galiba subat ayini bulacakmis , tabii sadece duyum bu , yetkili agizdan yapilan bi aciklama degil ama yinede aklinizda bulunsun ,

bu sene sonuna kadar acilis gerceklesseydi iyiydi , cunku acilis yapilsada hemen tam kadro calismayacak 1. faz 2.faz diye zamanla calismaya alinacak daha sonra tam kadro calisir ..

ytd

3. Şahsi düşüncem... forumun bir süreliğine de olsa tartışmalardan uzaklaşması... susması... dinlenmesi... paylaşımların mümkün mertebe azalması iyi olur düşüncesindeyim... Herkes yeterince gergin... Bu noktadan sonra beklemekten başka da yapacak bişey de yok.

4. Emmoglu yine dosuyor
    Gidişatı çok sakat bu hissenin

5. Bu son tahsisli sermaye arttırımında, Erdemoğlu şirkete 535.502.416 TL koyuyor ve bunun karşılığı olarak 535.502.416 adet hisse alıyor. Bu doğru mu?

Eğer doğru ise aldığı hisseleri şu an 4 TL'den satsa 3 kat para kazanmış oluyor...

Yaptığım yorum doğru mu? Olayı daha iyi bilen biri varsa açıklayabilir mi?

6. tatildeydim yeni döndük sayılır...değişen bişey yok...adam çakmaya devam etmiş...

ne oldu eski hisseyle 2 milyon lot alınca kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var moduna geçilmişti...

adam geçen senede 1 milyon alıp 43 milyon lot satmıştı...

hala adamın şifresini çözemediniz mi?

yükseltip çakıyor...

yazık burda millete gaz verip pta şu bu masalıyla sattırmayanlar mutlu mu?

kul hakkına girdiniz onun hesabı diğer tarafta görülür...

hisse 0,13 cente düşmüş yani şubat 2021 fiyatına dönmüş...

oda 1 lira demek...hisse 4,5 lira gibi gözüksede 1 liranın alım gücüne sahip...

bedelsiz masal oldugu bir işe yaramadığı tescillenmiş oldu...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Patronun hisseyle oylamasının çok çok kötü olduğunu söyleyeli 10 15 gün geçmedi
    Hisse %20 çakıldı
    Emmoglu %8 daha sapladi

8. saatlik rsi 21,55
    günlük rsi 38,84
    haftalık rsi 37,42

Pek çok sanayi hissesinde bu ve buna benzer görüntü var. Yakın vadede borsa geneli sıkıntılı.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 851/898 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •