Sayfa 852/999 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Şey demir yumruk yedi kafasına sersemledi sadece ...

2. 7,86 gelirse dolar alırım...

3. Spot delirdi resmen, verdiğim kağıdımı çok zor geri alıyorum, ciddi ralli var ve düzgün kağıtlar gidiyor (goody, dohol, tüpraş, klmsn, arsan, ykb, efes, ipeke, tkfen, hlgyo portföyüm şu an için)

Yabancı giriyor olabilir veya mal dağıtılıyor aşağı basılacak olabilir bilmiyorum dikkatimi çekti yazayım dedim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    merkezin adamları swapp sopasını ellerine aldılar
    Dayak klubü
    Odunu ıslatıp ıslatıp dövüyorlar.
    Hortumun içine zincir koyup pataklıyorlar.

sakin olmak lazım

stratejimizi bunnar değiştiremez.. yukarıda diyor zaten.. sakin ol champ..evdeyim.. home sweet home.. dolar var huzur var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB swap işlemlerinde kullanılan TL faizini yüzde 11,75'e yükseltti
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bankalara hücumm başladı.
    Piyasada işlem yapanlar acaba "swap" ne manaya geliyor bilmiyor mu...

Döviz ya da para swap'ı bir kişi ya da kurumun bir başka kişi ya da kurumla belirli bir süre için para değiştirmesi işlemidir. Süre sonunda taraflar birbirlerinden aldıkları parayı karşı tarafa, o süreye isabet eden faizini de ekleyerek iade ederler.

Yani merkez bankası ile bankalar arası swap işlemleri özelinde ;merkez bankası daha önce bankalara swap ile verdikleri döviz için vade sonunda yıllık %0.25 üzerinden faiz ödüyordu bu değişmiyor, ama bankalar vade sonunda artık merkez bankasına %10.25 değil ,%11.75 TL faizİ ödeyecek,yani bankaların karından yiyecek,Bankalar için olumsuz bir karar...

7. TCMB, swap işlemlerinde kullanılan TL faizini % 10.25'ten % 11.75'e yükseltti. ALINTI...

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Spot delirdi resmen, verdiğim kağıdımı çok zor geri alıyorum, ciddi ralli var ve düzgün kağıtlar gidiyor (goody, dohol, tüpraş, klmsn, arsan, ykb, efes, ipeke, tkfen, hlgyo portföyüm şu an için)

Yabancı giriyor olabilir veya mal dağıtılıyor aşağı basılacak olabilir bilmiyorum dikkatimi çekti yazayım dedim.
    Şunu da ekleyeyim çer çöp dandik kağıtlar sürekli devre kesiyor, bu sabah beğendim borsayı inşallah artık böyle gider o kadar temel analiz teknik çalışıyoruz eleman berberde duyduğu kağıtla bizi geçecek var mı lan öyle

Sayfa 852/999 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •