Sayfa 852/981 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    Tokatlı gittikçe Puntoları büyüyor

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayııı Longları buradan vereyim mi pala efendiye teredütte kaldım.....az daha beklesem mi....güzel de kar yazdım....
    Tohatlı dayu ben en çok senden tırsıyorum, vobda kazandığınla gelip benim tahtaya şort basıyorsun, bu bi değil iki değil az ötede oyna yaw sanki başja tahtaya kıran girdi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    sıkıcı berbat bir gün
    çıkayım tura bari
    biraz temiz hava

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Tokatlı gittikçe Puntoları büyüyor
    dayıcım bol kazançlar.....el alışkanlığı....birde bozkurt rahat okusun diye......endeks tahminini yazmadın bugün.....

5. Bankalarda sıkışan kalın KKM ciler var yukardan alanlar ykbnk satışı hikayesinden son çoşkuda bofa raporlar atarkenkoç grubu tahtaları daha önceden satıldığı için 1-2 hafta ne kadarm satıldıklarını paylaştım teknik olarak fibo %61 200 günlük ortalamalarda ve haftalık ortalamalar bazılarında aşağı kesmeye gittiği için oyun şimdilik koç grubu ile dönüyor.
    bankalara bakarsanız çok sığ tahtalara gibi hareket ediyor 6 eylül not artırımı hikayesinden dolayı bu ara aracı kurum elemanları tv de çok görücez not artırımı olursa şu olur bu olur yabancı gelir mi diye , bu yabancı gelirsede hech fon vur kaç gelir son not artırımını gri listeyi beklemeden çıkmışlar bu yüzden sonuçta notu biliyorlardır bankalarda hareketlenme bu yüzden benim açımdan hikaye olmadığında hangi tahtada kıvırıcaklarsa o tahtaya DANSÖZ elbisesi giydirip makinalarla parayı yapıştırıyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Bundan sonra kapanışta alıp sabah satacağım boşuna hamallık yapmayacam en güzel para onda var. Tabi bu benim takip ettiğim kağıtlarda böyle

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayıcım bol kazançlar.....el alışkanlığı....birde bozkurt rahat okusun diye......endeks tahminini yazmadın bugün.....
    Dışarı çıkıyorum dedi ya, artık şifreli yazıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ben yazlıktayım güzel bir tekne aldım palamut çapara deniz keyfi yapıyorum ara ara çıkıp.
    güzel stres atıyorsun güzelde balık var bu sene şansımıza .
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 852/981 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •