Tokatlı gittikçe Puntoları büyüyor![]()
Tokatlı gittikçe Puntoları büyüyor![]()
sıkıcı berbat bir gün
çıkayım tura bari
biraz temiz hava
Bankalarda sıkışan kalın KKM ciler var yukardan alanlar ykbnk satışı hikayesinden son çoşkuda bofa raporlar atarkenkoç grubu tahtaları daha önceden satıldığı için 1-2 hafta ne kadarm satıldıklarını paylaştım teknik olarak fibo %61 200 günlük ortalamalarda ve haftalık ortalamalar bazılarında aşağı kesmeye gittiği için oyun şimdilik koç grubu ile dönüyor.
bankalara bakarsanız çok sığ tahtalara gibi hareket ediyor6 eylül not artırımı hikayesinden dolayı bu ara aracı kurum elemanları tv de çok görücez not artırımı olursa şu olur bu olur yabancı gelir mi diye , bu yabancı gelirsede hech fon vur kaç gelir son not artırımını gri listeyi beklemeden çıkmışlar bu yüzden sonuçta notu biliyorlardır
bankalarda hareketlenme bu yüzden benim açımdan hikaye olmadığında hangi tahtada kıvırıcaklarsa o tahtaya DANSÖZ elbisesi giydirip makinalarla parayı yapıştırıyorlar
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bundan sonra kapanışta alıp sabah satacağım boşuna hamallık yapmayacam en güzel para onda var. Tabi bu benim takip ettiğim kağıtlarda böyle
Ben yazlıktayım güzel bir tekne aldım palamut çapara deniz keyfi yapıyorum ara ara çıkıp.
güzel stres atıyorsun güzelde balık var bu sene şansımıza .
kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri