Originally Posted by aydinc Cumartesi kliniği sana özel kapatırım abi hee bilgin olsun Myfinans ustadim lotfen mudahale edin Aydin iki yil onceye reset atti😀
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim lotfen mudahale edin Aydin iki yil onceye reset atti😀 Hasan abi portföyde neler var
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim lotfen mudahale edin Aydin iki yil onceye reset atti Öle oldu valla. Kliniği bile sizin için kapatacakmış.
Originally Posted by aydinc Hasan abi portföyde neler var Aydinim iki gune bir bunu soruyorsun😀 Thy yok Sen naptin thy toplamaya basladinmi sende neler var
Originally Posted by myfinans Öle oldu valla. Kliniği bile sizin için kapatacakmış. Niyeti bozdu 😀😀😀😀😀
Fuatim sarky yi gordunmu Oglen salmasa tavandi
Originally Posted by Webster Fuatim sarky yi gordunmu Oglen salmasa tavandi qua vardı değilmi sizdede bedelsiz kararı çıkmış ne olacak şimdi
Originally Posted by myfinans qua vardı değilmi sizdede bedelsiz kararı çıkmış ne olacak şimdi Yok ustadim ben onu alamadim vakifbankin adiliginden dolayi Qua bu kadar erken bedelsiz acikladiysa kacacaksiniz. Dahaa dun arz olmus ne bedeksizi basinda neden yapmamis. Ytd
Forum Rules
Yer İmleri