Sayfa 853/1174 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    ORTADOĞUNUN MODEL ÜLKESİYDİK GUYA

Al Monitor: İranlılar, Türkiye’de laikliğin gerilemesinden endişeli
    İran’da 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin başörtüsünü düzgün takmadığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesi ülkede yeni bir protesto dalgasını tetikledi. ABD merkezli Al Monitor sitesinin haberine göre, özgürlük ve laiklik arayışındaki birçok İranlı ise, yıllardır güvenlik sığınak olarak gördükleri Türkiye'deki gidişattan endişeli. Yazıda, Türkiye’deki Mahsa Amini protestolarının Atatürk heykeli önünde düzenlenmesinin bir tesadüf olmadığı vurgulandı.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...iseli-7400921/

3. Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Adam kurnaz,siyasal islamın mimarı,siyasal islam kimin eseri ABD,amaç ne ?ortadoğuyu tekeline almak,en büyük sorunda Türkiye,diğer ülkelerin içine etti,adamlar sadece Türkleri tekeline tam alamadı,atadığı eş bobdan bu işin bitmesini istiyor,adamda anayasa diyor,gece gündüz durmuyor rejimi nasıl değiştiririm diye,vücudu çürümüş ama beyin zehir gibi,çünkü çalışan beyin yaşlanmaz nöronları devamlı aktif kalır,nöronların besi gıdası beyini durmadan çalıştırmaktır,yani beyin devamlı aktif olacak,örneğin Havkins,ama her ömrün bir sonu vardır ve vücutta isyan eder mefta olursun...anayasanın ilk 3 maddesini değiştiren direkt idamlan yargılanacak,bunu bildiğinden devamlı oltaya yem koyup ortaya atıyor,başarırmı ?,çok zor,çünkü pusuda bekleyen gizli güçleri harekete geçirir,oda biliyor bunu,nasıl olsa dünyalığım diyor,çünkü inat insanı mezara götürür

Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile bugün saat 16:00’da bir araya gelecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile bugün saat 16:00’da bir araya gelecek
    Erken seçim mi?

Yok artık daha neler.

Türban konusudur.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Erken seçim mi?

Yok artık daha neler.

Türban konusudur.
    burdan vuralım diyecek türbandan başka husus konuşulmayacaktır
    bir halt olacağı yok.

Günden değiştirmeye yardım.Kılıçtaroğlun dan geldi.İyimi

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    burdan vuralım diyecek türbandan başka husus konuşulmayacaktır
    Komedyen Şahan Gökbakar da, 'başörtüsü' tartışmasına dahil oldu. Resmi sosyal medya hesabından eleştiride bulunan Gökbakar, "Enflasyon yüzde 187, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, yolsuzluk gani. Pardon böldüm siz devam edin buyurun, başörtüsü diyordunuz" ifadelerini kullandı.

Gökbakar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Türkiye'nin bulunduğu güncel sosyoekonomik durumda, 'başörtüsünün' tartışmaya açılmasına sert çıktı.

Ünlü komedyen, Twitter'da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dostlar bu arada, özür dileyerek bir araya gireyim; enflasyon yüzde 187, açlık sınırı 7 bin 500 TL, dolar 18.55, sığınmacılar 10M+, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, insan hakları zorda, yolsuzluk gani. Pardon böldüm siz devam edin buyrun, başörtüsü diyordunuz..."

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...uz-584490h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 853/1174 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •