Sayfa 853/993 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    AKP sokağa elemanlarını salmış...Sonbaharda seçime merhaba diyeceksiniz , diğer indikatör AKP nin arpalığı banka hisselerine bakın onlarda seçimi fiyatlamaya başladı...Gelenlere ben çalışmıyorum EYT liyim maaşımın üstüne 4 yııldır yatmışsınız dedim
    Emekli olunca onlar ne değişecek eşşek gibi çalışmak zorunda 3500 TL ile nasıl geçinecek

2. Borsa nedir?

Borsa; hisse senedi ve devlet tahvili gibi menkul kıymetler, emtialar, döviz, vadeli işlemler, opsiyon sözleşmelerinin işlem gördüğü, halka arz edildiği aynı zamanda bu ürünlerin alım ve satım işleminin güvenle yapıldığı organize piyasalara denir. Ülkemizin organize borsası Borsa İstanbul dur.

Ozetle bir mezat ortami.

Mali satanlar var alanlar var.

Adam diyor ki, Borsa'dan uzak dur.

Alinan satilan mallar var, ben yanlis mali aldim kaybettim demiyor, bu mezat ortamindan uzak dur diyor.

Ben aldim, kaybettim diyor.

Ben yanlis mali aldim diyor mu ?

Asla, o iyi, isi biliyor da bu mezat platformu kotu.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Borsa nedir?

Borsa; hisse senedi ve devlet tahvili gibi menkul kıymetler, emtialar, döviz, vadeli işlemler, opsiyon sözleşmelerinin işlem gördüğü, halka arz edildiği aynı zamanda bu ürünlerin alım ve satım işleminin güvenle yapıldığı organize piyasalara denir. Ülkemizin organize borsası Borsa İstanbul dur.

Ozetle bir mezat ortami.

Alinan satilan mallar var, ben yanlis mali aldim kaybettim demiyor, bu mezat ortamindan uzak dur diyor.

Herkesin risk algısı farklıdır ; Yaşlandıkça ve sorumluluklar artınca risk puanını düşürmek lazım...Borsada patron malı toplamadan götürmez , isterse TR nin en kurumsal şirketi olsun...O da sabır ister ,genç adamda sabır olmaz , ihtiyarda riski sevmez...En güzeli Eurobond a.q ...%9-11 faizle yakalarsan yaşlanınca keyfini sürersin...

4. Sarı gacıya kim ne yaptı kötü yola meylediyor. Aklını çelmeyin evinin altını olsun.

5. 6 liradan 35 liraya kadar soluksuz Ereğli sürdüler.

35 lirada uzun vadeciler, al unutcu, yatırım uzmanları türedi. Hep varlar miydi inanın bilmiyorum ama 35 ve üstünde ustadlar çok takipçili hesaplar inanılmaz pompaladı kağıdı.

Kimsenin günahını almak istemiyorum.

Ama bana iyi niyetli gelmiyor! Ereğli asla kötü sirket demedim demem. Ama borsada mal alıştan kazanır. 35 liraya ustad lafı ile malı kucaklar isen. Uzun vadeciyim sadece teselli olur. 2 sene bekletse bu enflasyonda moralin biter. Sonra dersin ki borsa kumar.

Demem o ki borsa işi herkese göre değil Manuel düşünce lazım kendi düşünceyle hareket kendi analizini yapmak lazım zor diyene de çok çok iyi fonlar var onları tavsiye ederim hem paranızı hem psikolojimizi bitirmeyin kolay bir mecra değil. Sizin için değil Sn. Tınaz, böyle borsa kumar vss.. diyen arkadaşlar için yazdım.
    Borsa nedir?

Ozetle bir mezat ortami.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Herkesin risk algısı farklıdır ; Yaşlandıkça ve sorumluluklar artınca risk puanını düşürmek lazım...Borsada patron malı toplamadan götürmez , isterse TR nin en kurumsal şirketi olsun...O da sabır ister ,genç adamda sabır olmaz , ihtiyarda riski sevmez...En güzeli Eurobond a.q ...%9-11 faizle yakalarsan yaşlanınca keyfini sürersin...
    Eurobonddaki 9-11% faiz risksiz değil belki de en risklisi

Borsa nedir?

Ozetle bir mezat ortami.

Başarılı bir borsacının kazancının kaynağı nedir sayın Tınaz bey ? Misal ben 1 tl mi 5 tl yapar isem 4 birim kazanç nereden gelmiş olabilir.

y.t.d

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kötü yola düştü düşcek
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sanki bir vazgeçme durumu var. İyi yolda devam edecek. Evinin altını olacak sarı gacı. Hele birde 1726 üzeri kapatırsa iyi olur.
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sarı gacıya kim ne yaptı kötü yola meylediyor. Aklını çelmeyin evinin altını olsun.
    dedik ya daha düdükleyecekler prşembe dahil. cumadan itibaren gene düzelir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 853/993 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •