hani kiraya verilen ev, devletin malı olur sen ancak ona karışırsın..kimsenin vatandaşın mülküne karışmaya hakkı yok..
vatandaş ne isterse kira fiyatına onu yazar, sen buna değer biçemezsin..beğenmeyen oturmaz..ev sahibi senin için kazanmamış evi..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Endeks yeşil olunca kayboluyor..Kızarınca Karaduman hemen çöküyor..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
2 den fazla evi olanlar %200 katlamalı vergiyi dayarsan kira sorunu çözülür hem de 20 bin maasli garibanlara çökmek durumunda kalmazsin
sen borsadaki kağıtları 40 kattan satılmasına ses çıkarma, vergileri harçları %100 arttır bu enflasyonu tetiklemiyor ama vatandaşın insan gibi geçinebilmesi için enflasyon oranındaki zammı için hahoy çek..
Simsek e yeni en temiz vergi yolu
2 üzeri evi olanlara %200 katlamalı vergi
Ev fiyatları hızla çakılır kiralar ve enflasyon düşer
Haydi simsek Bi tane doğru iş yap![]()
ben döverim kırbaçlarım acımam ezerim, zammı sadece ben yitelerim mantığı ile ancak kaos yaratırsın..millet ahlaksız olur, fırsatını bulduğunda senin gibi olur
Kiralardaki artışın tek sorumlusu devlet. Devlet önce Tüik'in enflasyonunu doğru dürüst açıklayacaktı. Sonra kiraya yüzde 25 sınırı getirmeyecekti. Benim kiracım 3 senedir yüzde 25'ten faydalanıyor. Sınır kaldırıldı ama ben faydalanamadım 1 ayla. Şimdi bu kiracı çıkınca ne olacak? Ben bu kaybettiğim 3 yılın bedelini yeni kiracıdan çıkartmayacak mıyım? Yeni kiracının günahı ne? Önceki kiracının kirasını o ödeyecek. Neden? Basiretsiz yöneticiler kiracıyı koruyacağım diye en büyük zararı kiracıya verdiler. Şimdi enflasyonu ev sahipleri artırıyor diye ağlıyorlar. Oturup ne yaptık biz diye düşüneceklerine marketleri, ev sahiplerini suçluyorlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri