Sayfa 854/1006 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar, 3 ay önce kirazı yemiş birine yeniden kiraz veriyorlar mı ? yeni kiraz hakkı için ne kadar mola gerekiyor?

Çarşambadan itibaren vov faizlerine de artış geleceğini söylediler. Teyit edecek arkadaş var mı ?

2. sn ahme..

inanması güç bir bilgi verdiniz. daha önce onlarca swift yaptım. çoğu 40-50 tl civarı tuttu. bir keresinde abartılı 800 tl gibi uçuk bir rakam geldi. hatta buraya da yazmıştım.

şubeyi arayıp kafayı mı yediniz siz dedim. MT bile inanamadı.. itirazım haklı görünüp masrafın tümü tarafıma iade edildi.

verdiğiniz bilgi şaibeli gibi görünüyor. bunu netleştirmezseniz bu bilgi ve ileride vereceğiniz bilgiler şaibeli olacak. çünkü bahsettiğiniz rakam 8000 tl civarı. bu da pek mantık dahilinde değil

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Tamam da icbc merkez bankası taşıma ücreti alıyor.

100,000 dolar için 1750 dolar ücret
    bu bilgi doğrudur.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn ahme..

inanması güç bir bilgi verdiniz. daha önce onlarca swift yaptım. çoğu 40-50 tl civarı tuttu. bir keresinde abartılı 800 tl gibi bir rakam geldi. şubeyi arayıp kafayı mı yediniz siz dedim. itirazım haklı görünüp tümü iade edildi.

verdiğiniz bilgili şaibeli. ve bunu netleştirmezseniz şaibeli kalacak. çünkü bahsettiğiniz rakam 8000 tl civarı.
    arkadaşın paylaştığı bilgi doğru, neden yalan olsun ?

az bilgi ile yapılan yorum yanıltıcıdır, ama mantığınız size doğru olduğunu söyler..

halbuki burada yorum yapılacak veri ek******.

neyse..

banka parayı kullanamaz ise merkez bankasına gönderir..

merkez bankası ücretleri bankanın şube ve işlem sayısına göre değişir.

icbc gibi butik bankalar ortalama miktar üzerinden %1 gibi komisyonlar öder merkez bankasına

e müşteriye de %1 yerine %1,5 - 1,75 yansıtabilir..

neden eksik bilgi ile yargılıyorsunuz ?

hatta ileri gideyim, eur ve tl için de komisyon ödersiniz, eur taşıma komisyonu da dolara yakındır, tl komisyonu ise onbinde 1 gibidir.. detaya gerek yok, işimiz değil çünkü dimi..

hatta sizle ilgisi olmayan bir konuya giriş yapmak isterim;

arkadaşın bir firması varmış da, ipoteksiz kredi vermiyorlarmış da mışmış..

o da gelip buraya distribitör, inhibitör, petibör, bleckbör-ri gibi ilginç ilginç deneyler yapıyor..

evladım tüik,tcmb gibi kurumlar var, bunların işi,gücü,derdi,tasası,aşkı bu..

bırak sen bunları, git firmanı yönet, ipotek pazarlığı yap..

neyse.

ytd.

syg,

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bu bilgi doğrudur.

arkadaşın paylaştığı bilgi doğru, neden yalan olsun ?

az bilgi ile yapılan yorum yanıltıcıdır, ama mantığınız size doğru olduğunu söyler..

halbuki burada yorum yapılacak veri ek******.
    sn pyth...

yalan kelimesi bana ait değil. ona ben de karşıyım.

az bilgi ile yorum eleştirinize de tümüyle katılırım, özellikle bu gibi ortamlarda . ama ben yıllara dair tecrübemi paylaştım.

senelerdir irili ufaklı birçok bankadan swift yaptım ve böylesine abartılı bir rakam hiç duymadım.

diyeceğim budur.

5.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

neden eksik bilgi ile yargılıyorsunuz ?

hatta ileri gideyim....
    yok orada kalın.. had aşmayın.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, 3 ay önce kirazı yemiş birine yeniden kiraz veriyorlar mı ? yeni kiraz hakkı için ne kadar mola gerekiyor?
    Mola kısmını bilmiyorum; ama beni MT aradı ve tekrar açıldı. Fakat daha önce bir kritik yazmıştım.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7. Bugün bir arkadaş teb marifetli hesabı 17,50 olan oranı 18,50 ye güncellemek için kapatıp açmış 17,50 olan oranı 16,50 ye düşmüş panikle tekrar kapat aç yapmış bu sefer de 15 e düşmüş. Bunu nasıl düzeltebilirim diyor? Bilgisi olan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Bugün bir arkadaş teb marifetli hesabı 17,50 olan oranı 18,50 ye güncellemek için kapatıp açmış 17,50 olan oranı 16,50 ye düşmüş panikle tekrar kapat aç yapmış bu sefer de 15 e düşmüş. Bunu nasıl düzeltebilirim diyor? Bilgisi olan var mı?
    kazan doğurdu, kazan öldü hikayesine dönmüş..
    biZim kazan önceden kullandığımız için direk ölü doğmuştu, yollarımız ayrıldı o yüzden.
    Bir şeyin bir kuralı olur, kiminde aç kapa yapınca artıyor , kiminde değişmiyor, şimdi düşeni de duyduk. TEB son dönem atak yaptı ama bünyesine ağır geldi herhalde

Sayfa 854/1006 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •