Sayfa 854/1023 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ateşe attılar memleketi ekonomi yanıyor cayır cayır. Milletin cebinde ki 3 kuruş eriyor yönetenlerde yok hayır.
    kimsenin umrunda değil.
    üzücü ama durum budur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    akşam 4.51 gelir mi?
    Piyasa tcmb'nin koyduğu 4.5TL çıpasını gördü ama mutlaka test etmek isteyecek, rahat bırakmayacak.

Aslında tcmb bu çıpayı göstermese eli daha kuvvetli olurdu. 7 Haziran'a kadar daha önce de bahsettiğim *belirli nedenlerden dolayı* beklemek istediği için bu çıpayı göstermek zorunda kaldı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Piyasa tcmb'nin koyduğu 4.5TL çıpasını gördü ama mutlaka test etmek isteyecek, rahat bırakmayacak.

Aslında tcmb bu çıpayı göstermese eli daha kuvvetli olurdu. 7 Haziran'a kadar daha önce de bahsettiğim *belirli nedenlerden dolayı* beklemek istediği için bu çıpayı göstermek zorunda kaldı.
    İmkanım olsa bende piyasaya girer Mb bankasına hodri meydan derdim ama etim butum buna uygun değil zaten benim gibilere yapacak bir şey kalmıyor piyasanın ağır abileri MB pabucunu yeterince ters giydiriyor bizede seyretmek kalıyor.

Haa! bu arada 4.50 sanki çok normalmiş gibi davranan yönetici tayfasına lafım şu ola , Dolar bu seviyeler de kalsa dahi Türkiyede açık fabrika kalmaz haberleri olsun, aç millet bunları bir kaşık suda boğar demedi olmasın.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İmkanım olsa bende piyasaya girer Mb bankasına hodri meydan derdim ama etim butum buna uygun değil zaten benim gibilere yapacak bir şey kalmıyor piyasanın ağır abileri MB pabucunu yeterince ters giydiriyor bizede seyretmek kalıyor.
    Merkezin bu tür oyunlara karşı elini göstermemesi çok önemli. Elini ne yazık ki gösterdi. Bu nedenle bazı şeyleri fark ettikleri anda oynamaya başladılar.
    Birde şunu unutmayalım sanırım tcmb'nin döviz işlemlerinde kaldıraç kullanması önünde bazı yasal engeller var. Ancak karşısındaki oyuncu istediği kadar kaldıraç kullanabiliyor. Türevli piyasalarda 1:400 1:1000'e kadar kaldıraç imkanı var yurt dışında.

O nedenle tcmb hiçbir zaman piyasada trade etmemelidir ve karşı oyuncu olmamalıdır. Bu yanlıştan dönülmelidir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6. 1 ayda %20 temiz para kazandırdı kur sepeti. Parası olan işi gücü bıraktı kurdan para kazanma sanatını öğreniyor. Parası olmayan ise daha borçlu yaşama sanatını daha iyi öğrenecek.

Çıpa faiz bunların hepsi hikaye .. Kısa vade belki işe yarar. Lakin borç çok. Önümüzde iki yol var. Iyi bir devalüasyon ile iç tüketimi bitirirsin. Yada önümüZde ki 5 seneyi düşük büyüme %2-3 ve bolca vergi ile geçirirsin. Çok bir Seçenek yok. Seç beğen al.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Haa! bu arada 4.50 sanki çok normalmiş gibi davranan yönetici tayfasına lafım şu ola , Dolar bu seviyeler de kalsa dahi Türkiyede açık fabrika kalmaz haberleri olsun, aç millet bunları bir kaşık suda boğar demedi olmasın.
    Aslında tam da öyle değil, verimsiz, ranta ve ithalata dayalı olan fabrikalar gider, İhracat yapan yüksek katma değerli azınlık yoluna devam eder. Aslında iyi de olur ama politikacılar bunu kesinlikle kabul etmeyeceklerdir. Bakmayın faize karşı olduklarına asıl oy aldıkları kesim düşük katma değerli ve verimsiz imalat yapan geniş sanayi kesimleri ve oradaki istihdam.

Sayfa 854/1023 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •