Tefas'da yeralan bazı fonlar ''işlem görmüyor'' yazıyor.Fakat güncel tarihli fiyatlamalar söz konusu.Bu nedenle işlem gördüğünü fakat alım ve satımın genel müşterilere açık olmadığını düşündüm.Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
Tefaş'ta işlem görmüyor, tefaş vasıtası ile, dolayısıyla tüm bankalardan erişilmiyor anlamında.
İhraççı kuruluşun kurumundan alabiliyorsunuz.
Bir de serbest fonalr var işlem görmeyen, onlar için nitelikli yatırımcı şartı var (en az 1m kayıtlı takasbank menkulü olma taahhüdü)
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Nnf: %+1,787
sua: %+0,174
opb: %+0,762
ktm: %+0,535
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
merhaba bankadaki dolar hesabımız ile alabileceğimiz bir doviz fiyatlandırmalı fon var mı
portföy hesaplama tablosu
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Değilim Sn. hellistheothers. Bir çok sitemim oldu OPB ile ilgili aslında burada. Temmuz düşüşünden sonra zararla da satmak istemedim bekledim mevduat karşılığını alayım diye. Sizden öğrenmiş olduğum kıstas kıyaslamasında da pek başarılı görünmüyor gibi benim amatör yorumuma göre. Sizin fikrinizi almak isterim.
![]()
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri