Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Burkay17 Yazıyı Oku
    NNF'nin Ekim 2020 Portföy Dağılım Raporu KAP'ta yayınlanmış. Daha önce de belirttikleri gibi, pozisyon aldıkları hisse senetlerini açıklamadılar. Yalnız geçtiğimiz ay Alarko ve Osmen'den temettü geliri elde etmişler.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/886149
    Alarko nun portföylerinde olduğuna emindim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Tefas'da yeralan bazı fonlar ''işlem görmüyor'' yazıyor.Fakat güncel tarihli fiyatlamalar söz konusu.Bu nedenle işlem gördüğünü fakat alım ve satımın genel müşterilere açık olmadığını düşündüm.Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Tefas'da yeralan bazı fonlar ''işlem görmüyor'' yazıyor.Fakat güncel tarihli fiyatlamalar söz konusu.Bu nedenle işlem gördüğünü fakat alım ve satımın genel müşterilere açık olmadığını düşündüm.Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
    Tefaş'ta işlem görmüyor, tefaş vasıtası ile, dolayısıyla tüm bankalardan erişilmiyor anlamında.
    İhraççı kuruluşun kurumundan alabiliyorsunuz.
    Bir de serbest fonalr var işlem görmeyen, onlar için nitelikli yatırımcı şartı var (en az 1m kayıtlı takasbank menkulü olma taahhüdü)
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Nnf: %+1,787
    sua: %+0,174
    opb: %+0,762
    ktm: %+0,535
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Nnf: %+1,787
    teşekkürler. opb nasıl gidiyor, memnun musunuz ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. merhaba bankadaki dolar hesabımız ile alabileceğimiz bir doviz fiyatlandırmalı fon var mı

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Nnf: %+1,787
    Teşekkürler ilginç bir zekilde Abd de saatler ileri alındıktan sonra benim Mkk hesabımda veriler saat 1'de güncelleniyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    teşekkürler. opb nasıl gidiyor, memnun musunuz ?
    Değilim Sn. hellistheothers. Bir çok sitemim oldu OPB ile ilgili aslında burada. Temmuz düşüşünden sonra zararla da satmak istemedim bekledim mevduat karşılığını alayım diye. Sizden öğrenmiş olduğum kıstas kıyaslamasında da pek başarılı görünmüyor gibi benim amatör yorumuma göre. Sizin fikrinizi almak isterim.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •