Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bunu (pakt) bahane edip afgan a gidicek gucte ordun yok baksan ya abd bile fiydirdi
    Ayrica
    Talipcilerde burdaki yavan inanc turizmine kanmaz abi

Her turlu ordan ekmek zor cikar. Temenni o yonluyduyse
    Aslinda vakti zamaninda firsat vardi
    Abd biraz dolares atesleyip bi de hedef vermis olmus olsa bi de tabi dost olsa O tabi kendi de bizzat fiilen ordayken
    Bizde bi orduyu indirseydik oraya yada bikac kolordu
    Islem tamamdi da
    Abd de oyle vizyon nerdeeeee
    Bizde zate yok ))
    Not
    Artik Abd sirra kadem basti
    Rahatca salliyabiliriz

2. Vizyon misyon hedefler abi

Sarı saçlım, mavi gözlüm gidince, kimlerin eline kaldık yarabbim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bir insanın kafası kalın değilse, gavurcayı 50 yaşından sonra bile öğrenir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bunu (pakt) bahane edip afgan a gidicek gucte ordun yok baksan ya abd bile fiydirdi
    Ayrica
    Talipcilerde burdaki yavan inanc turizmine kanmaz abi

Her turlu ordan ekmek zor cikar. Temenni o yonluyduyse
    Abi şimdi benim kafamda bir dünya modeli var. Afganistan'ın Çin'e bırakılması, bu modele uygun değil.

Şimdi bazı huberler var. Bunları takip ediyorum. Öncelikle Eşref Gani Tacikistan'a kaçtı. 169 milyon doları da yanında götürmüş.

3 sene önce ise(bunları başka başlıklarda bu forumda yazmıştım) Suriye ve Irak Operasyonlarında kullanılan İşid militanları, CIA tarafından Afganistan'a taşınmıştı. Hatta kimliği 'belirsiz uçaklar ve kimliği belirsiz helikopterler'' gibi ifadeler geçiyordu haberlerin içinde.
    İşte bunlar da Afganistan- Tacikistan sınırında konuşlanmışlar. Hatta bunlar radyo yayınları falan yapıyorlar. O zamanlar haberlerde
    ''Talibanı güçlendirmek için'' tabirleri geçiyordu. Bu doğru olamaz. Mesela 40 İşid'liyi Taliban tutuklamıştı. Abd Özel Birlikleri operasyon yapıp, bu İşidlileri Talibanın elinden kurtardılar.

Dün Taliban sözcüsü; kimseye kötü davranmayacağız, kadınlar çalışabilir, burka giyilmeyebilir, savaş bitti diye açıklamay yapsa da mesela Sah mesud'un oğlu, Ahmet Mesud, Pencşir Güçlerinin başına geçerek, Talibana karşı direniş çağrısı yaptı.

Afganistan'ın kuzeyinde sayıları 10 milyonu bulan; Özbek, Türkmen, Hazara ve Kırgız Türkleri meskun. Afgan Ordusu buraları bizzat Talibana teslim etmiş. Bunu Türkmen Komutan Nabi Geçi söylüyor.

Bu arada Raşid Dostum'a bağlı kuvvetler Özbekistan'a geçmiş. Oğlu Yar Muhammed Dostum, bizim Kara Harp Okulundan meazun, bu iş bitmedi diyor.

Bölge Suriyelileşebilir. Buradan sürekli insanlık dışı görüntüler gelebilir. ''Savaş bitti'' demekle savaş biter mi abi?
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 19-08-2021 saat: 19:06.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sarı saçlım, mavi gözlüm gidince, kimlerin eline kaldık yarabbim.
    Fotoğrafta Atatürk tam bir alfa. Gavurlar geçmiş karşısına efet efendim tabi efendim diye dinliyorlar.

Şahane.

7. Bir arkadaşım var. Aşı olmamak için covid olmaya çalışıyor fakat olamıyor. Otobüslere, metroya tıklım tıklımken defalarca bindi, nerede kalabalık var oraya gitti. En son pandemi hastanesine girmiş, test yaptırmaya. Yok olamıyor.
    @erefefik

8. ''Gençlik İksiri'' budur. Prof. Dr. Mehmet Öz yabani iğdeyi, bünyesindeki Omega 7 asidi sebebiyle ''bulunması biraz zor ama sağlık açısından mucizevi bir meyve'' olarak tanımlıyor. Erzurum havvalisinde yetişiyormuş.
    @erefefik

Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •