Sayfa 854/999 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Büyük hisseleri artık eskisi gibi kolay kaldıramıyorlar tohatlı dayucuğum, bi süredir yerinde sayıyor arada endekis vob için az lotla hareket çektirme maksatlı işlemler oluyor
    Anadolu gurubunda ne varsa onların kaatları iyi kaldırıyolla.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hacim macim işin hikaye kısmı, herif 10 gündür tavan tavana götürüyor, bugünde tavan olmuş mınakoyu
    bu yazıyı 10 gün önce yazmıştım sindoma abi hatırladın mı balat diye bi hisseyi
    balat bizim agora meyhanesi hikayemizin olduğu semtlerden senin balatın V çıkışı yapıyor ana tahtaların durduğu zamanlar yan tahtalarda tahtacının parası varsa atraksiyon yapar hele arkasında haber varsa kedi fare oynar gibi oynar oyun bir anda sürü psikolojisine döner hatta yeni giren şansına yakalar bu hareketleri büyük borsacı olur
    soru şu sen bu v hareketinde yer aldınmı almadıysan sayfayı çevir başka tahta ara
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    balat bizim agora meyhanesi hikayemizin olduğu semtlerden senin balatın V çıkışı yapıyor ana tahtaların durduğu zamanlar yan tahtalarda tahtacının parası varsa atraksiyon yapar hele arkasında haber varsa kedi fare oynar gibi oynar oyun bir anda sürü psikolojisine döner hatta yeni giren şansına yakalar bu hareketleri büyük borsacı olur
    soru şu sen bu v hareketinde yer aldınmı almadıysan sayfayı çevir başka tahta ara
    Yok abi ben bu işi beceremiyorum, benden borsacı neyim olmaz
    Boşalttım sepetimi tasımı tarağımı, mınakoyu bi türlü köşeyi dönemedik, lanet olsun içimdeki borsa sevgisine,
    Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
    Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boşalttım sepetimi tasımı tarağımı, mınakoyu bi türlü köşeyi dönemedik, lanet olsun içimdeki borsa sevgisine,
    ağam balat ney yaw. geçen sene ortalama bir galeri kuyumcu esnafı vs kadar kar etmiş. bunları kim yazıyor. ben böyle bir kağıt olduğunu bilmiyordum. böyle kağıtlarda 1. kural: sen almışsan gitmez.

zaten böyle kağıtlara ihtiyaç da yok. hala tonla sağlam kağıt var.

mevzu kazanmaksa hisse fonları var. çocuklar için bes imkanı, onların hisse senedi fonları var. var oğlu var.

imkan hala çok. bu ülkede kazanamamak çok zor.
    audentes Fortuna iuvat

5. Enseyi karartmamak lazım el turco abi, az bişii kazanıyoruz, karnımızı doyuracak kadar işte
    X12 yapıcak hisseyi bulup zengün olma hayalimiz suyuniçinde yohusa bizlik bi sıkıntı yok yani
    Herif gün para dağıtıyor burda
    Hamdım Piştim Yandım

Kenya'da Parlamento'yu ateşe verdiler! Gerçek mermiler kullanıldı: En az 5 kişi öldü
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel katlar elde ettik aslında. Ben aylık %10'a fitim. Allah bereket versin.

Ben de boşalttım. Çocuğa Ankara'dan ev aldık. Bir kuruş kalmadı. Eylül ekim gibi gelirim. Canlı veriyi de iptal edeceğim para vermeyim.

Biraz kafa dinleyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Güzel katlar elde ettik aslında. Ben aylık %10'a fitim. Allah bereket versin.

Ben de boşalttım. Çocuğa Ankara'dan ev aldık. Bir kuruş kalmadı. Eylül ekim gibi gelirim. Canlı veriyi de iptal edeceğim para vermeyim.

Biraz kafa dinleyelim.
    Zamanlamasını iyi yapana ve güzel hisse seçene (her hissenin bir zamanı oluyo) borsa ekmek kapısı
    Bizim bi arkadaş 6 taleden aldığı garanti bankasını 115 taleden vermiş, kazandığı parayla gitmiş bi ev almış
    Böyle kazanç başka nerde var abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 854/999 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •