Originally Posted by
ABKA
OLAYLA İLGİN OLMADIĞI HALDE DAHİL OLDUN...mUHATAP OMAMAYIM DİYORUM-alttan alıyorum:vitees yükselttin.ÜSTELİK BANA İFTİRA ATTIN.''BALKAN TÜRKLERİNİ NASIL YAHUDİ-ERMENİ VS'' İLAN EDERİM?
Bu ÜLKENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ EĞİTİM SİSTEMİ VE MALESEF KENDİNİ EĞİTEMEMİŞ bazı ÖĞRETMENLERDİR.Zamanında 5. tercih olarak -kerhen girdikleri üniversiteden mezun olup..bir şekilde kamuya kapak atmış..ve ciddi muhakeme sorunu olan bazı memurlar. Ne hukuk bilir nede kendini geliştirmiş.(saygıdeğer diğer ögretmeleri -memurları tenzih ederim).3 çocuğum var bu güne kadar onlarca öğretmenle muhatap oldum ve ailemde MEB İN HER KADEMSİNDEN TOPLAM 6 eğitimci var. HARİKA öğretmenler gördüm (bunlar çoğunlukta) ama malesef çoculardan önce kendini eğitmesi gereken öğretmenler de gördüm.
1-Halkı kin-düşmanlığa itmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun.En ufak bir temel hukuk bilgin olmadığı halde,beylik laflar ediyorsun.Kendini tutma savcılığa dilekçe ver.Bu sayede öğrenmiş olursun.
2-Nufus mübadelesiyle yüzbinlerce kişinin soyisim ve isminin değiştiği bir gerçektir.Bu bağlamda pekçok türk olmayanlar Müslüman nufus cüzdanı aldılar.KAYNAKLARINI çeşitlendir.sadece tek kanaldan beslenirsen at gözlüğüyle bakarsın.
3-Savaştan dolayı balkanları terk edipte anadoluya gelen Türkler olmuştur.Bu farklı bir olaydır.Onlar zulumden kaçan o zamanın müslüman Türkleridir.Ermeni-yahudi göçmenleri ile bu ırkdaşımız-dindaşımız olan balkan türklerinin ne alakası var.Bu kadar saçma bir bağlantıyı nasıl kuruyorsun...Bunlar nasıl yahudi olur.?nerenden anlıyorsun.
4-IQ 80..yerim senin ıq nu? cidden kaçıncı tercihindi..sonra belgeli ve ağır konuşacağım...kibirli diyecekler.
Yıllarca burada sürekli short-long diyerek,argumansız konuştun..2-3 KERE YAKIN ZAMANDA BATTIN.ARACI kurumdan haciz gelecekti,anlaştın...ve verdiğin kararların isabet etme oranını yaz.SENİN KUYRUK ACIN,3 YIL ÖNCESİNE DAYANIR..SÜREKLİ LONG DİYE DİYE BURADA ALGI YAPIYORSUN DEMİŞTİM...ve endeks çökmüştü.
Niyet okuma.Benim asla kastetmediğim şeyleri benim ağzımdan yazma.
Normalde cevap yazmam ama kısaca yazacağım. Tüm arkadaşlardan da özür dilerim.
Bak arkadaş, ben 15 yaşında fakülteye, 20 yaşında öğretmenliğe başladım. Senin o çok övündüğün öss'de de derece ile bölüme yerleştim. 25-26 senedir de, en az 2500 nitelikli mezun verdim. Doktorundan, mühendisine, savcısından-pilotuna, diş hekiminden-avukatına kadar her meslekten yüzlerce öğrencim vardır. Diğer meslekleri saymıyorum bile ama hiç elim değmediyse en az 5000 gencin hayatını değiştirdim. Sınav derecesine onlarca çocuğu hazırladım. Görevimdi. Matematik anlatmayı seviyordum. Milletime bu şekilde hizmet ettim. Ve bundan haz aldım. Hâla da işimi severek yapmaya devam ediyorum. Benim mesleki becerimin senin açtığın mevzuyla hiç alakası yoktu. Ben ne senin ne iş yaptığını bilirim ne de merak ederim, ne de yargılarım. Canın cehenneme banane.
Sen yavuz bahadıroğlu, mehmet armağan, kadir mısırlıoğlu gibi tarihçilikleri kendinden menkul kişilerden okuduğun tarih ile binlerce balkan muhacihirinin yahudi-sabateyist vs olduğunu, ermeni bilmem ne diye sayıkladın. Dilinin ucuna geleni yazamamış olabilirsin. Zaten yazamazsın da, o kadar toto yok sende. Ama yazdığın bile insanları ayırt etmeye yönelik.
Ben yıllardır, nesil yetiştirirken, hiçbir öğrencimin kökeni,inancı,giyimi-kuşamı ile işim olmadı olmaz. Devlet bana, şu sınıfa gir dersini anlat diye maaş ödüyor. Şuna anlat, buna anlat demiyor.
Her neyse, sermaye piyasalarında, özellikle de kaldıraçlı işlem platformlarında işlem yaparken, çoğu kişi gibi bende hesap patlattım. Bu ayıp bir şey mi? Hesabını hiç patlatmayana helal olsun.
Sen 15 yaşında sokakta gazoz kapağı oynarken, ben fakültede dirsek çürütüyordum. Öyle kendini çok akıllı zannetme. Cevap yazmazdım da, arkamdan saydırmışsın. Mecbur cevap yazdım. Tekrar özür dilerim arkadaşlar.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Yer İmleri