Originally Posted by myfinans Beklentiler ciddi. Bu yıl 2 indirim kesin, 3 muhtemel deniyor. Çok yakın geçmişte Fed'in duruşu neydi şimdi ne
Originally Posted by melihsah Enpara Android uygulaması ile internet sitesinde farklı rakamlar var, uygulamada 23.50(+2 hariç) internet sitesinde ise 23 gözüküyor Pazartesi günü arayıp doğruyu öğrenirim artık.6 aylık bağlamayı düşünüyorum... Doğrusu üstte yazdığım gibi
Originally Posted by aydinc Çok yakın geçmişte Fed'in duruşu neydi şimdi ne 2'mi artacak 3'mü derken 2'mi inecek 3'müye geldiler.
Teşekkürler, haklısınız ben yanlış biliyormusum.sadece birikim hesabına ekstra faiz varmış...
Yine de bu merkez bankalarına çok güven olmaz
Originally Posted by aydinc Doğrusu üstte yazdığım gibi Dogrusu sizin yazdiginiz da degil hocam 250k uzerine 23.5 veriyor 32 gun icin suan uygulamada gorunen bu. Tum kampanyalar dahil...
Originally Posted by Pscyokinesis Bazıları herifte diyordu . Kim olduğu konusunda bazı rivayetler var . Aslında biliniyorda söylenmesi olmaz diye belirtilmiyor Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ustad madem kim oldugu belli neden beni zan altinda birakiyorsunuz?
Originally Posted by Webster Dogrusu sizin yazdiginiz da degil hocam 250k uzerine 23.5 veriyor 32 gun icin suan uygulamada gorunen bu. Tum kampanyalar dahil... O iki ay için usta İyi ki bizimlesiniz promosyonu
Forum Rules
Yer İmleri