Sayfa 856/865 İlkİlk ... 356756806846854855856857858 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    birazcık da çizimler olsun, yatırımcı yönünü görmek isteyebilir
    Buna gore sunan trend yukari olmaliydi ki beklenen buydu ama tam tersi birndurum var. Açıkçası temel motivasyonum değerinin diğer hisselere karşı düşük kalması, 4 yıldır prim yapmamış olması, daha ne kadar hisseyi burada tutabilir hep beraber göreceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    HABERLER
    HABERLER
    Kartonsan’dan (KARTN) üretime ara verme açıklaması!

Rota Borsa tarafından yayınlandı
    26 Temmuz 2024, 18:34 yayınlandı
    featured
    1

PAYLAŞ
    Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARTN) tarafından 26 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapılan bildirimde 1 nolu karton üretim hattında (KM1), ileride başka yeni bir tasarrufta bulununcaya kadar karton üretim faaliyetinin süresiz olarak durdurulması hakkında açıklama yapıldı.

Kartonsan'dan (KARTN) üretime ara verme açıklaması! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa
    Açıklamada şirketimiz karton toplam brüt üretim kapasitesinin yaklaşık 1/3 oranındaki kapasiteye sahip 1 Nolu karton üretim hattının (KM1) ileride başka yeni bir tasarrufta bulununcaya kadar karton üretim faaliyetinin süresiz olarak durdurulmasına karar verildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi.

ADVERTISING

Şirketimiz Yönetim Kurulunun 26.07.2024 Tarih YK/2024-16 Sayılı toplantısında;

a)-1970 yılında devreye alınarak 50 yıldan fazla süreden beri üretim faaliyeti devam ettiren,

şirketimiz karton toplam brüt üretim kapasitesinin yaklaşık 1/3 oranındaki kapasiteye sahip 1 Nolu karton üretim hattı (KM1) ile ilgili olarak hazırlanan teknik, verimlilik ve karlılık raporu kapsamında (yeni nesil karton üretim makinelerinin teknolojileri ile karşılaştırıldığında teknolojisinin eskimesi, verimli üretim yapmakta zorlanan bir üretim hattı haline gelmesi, mevcut piyasa koşulları ve birim karlılık sağlayamaması .. vs gibi ekonomik nedenler) daha önce 24.06.2024-31.07.2024 tarihleri arasında geçici olarak durdurulmasına karar verilen 1 nolu karton üretim hattında (KM1), ileride başka yeni bir tasarrufta bulununcaya kadar karton üretim faaliyetinin süresiz olarak durdurulmasına,

b) 1 Nolu karton üretim hattında üretimin durdurulması ile, söz konusu durdurulan üretim faaliyetlerinde çalışan ve ihtiyaç dışı hale gelen teknik bölümlerce belirlenecek sayıdaki personellerin iş akitlerinin ihbar ve kıdem tazminatlarının ödenerek sonlandırılmasına, mevzuat gereğince yetkili işçi sendikasına, her türlü kamu kurum ve kuruluşlara yapılması gereken bildirim, beyan ve başvuruların yapılmasına, söz konusu husus ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilendirmesine, söz konusu hususlarla ilgili olarak Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine,

Karar verilmiştir.

1 Nolu karton üretim hattında (KM1) üretim süresiz durdurulmakla birlikte 2 nolu karton üretim hattında (KM2) üretim faaliyetleri devam edecektir. 1 nolu karton üretim hattında üretimin durdurulmasının, 2 nolu karton üretim hattının (KM2) üretim faaliyetlerine herhangi bir menfi etkisi olmayacaktır.
    Bakım dolayısıyla ara verdik demislerdi ama açıklamada teknoloji eski diye verimsiz diye kapattık diyorlar. Madem kapatacaksın niye bakıma para harciyorsun dimi
    Haftaya haber atar tekrar devreye aldık siparişlere yetişemiyoruz diye
    Komik şeyler oluyor, izliyoruz. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Bakım dolayısıyla ara verdik demislerdi ama açıklamada teknoloji eski diye verimsiz diye kapattık diyorlar. Madem kapatacaksın niye bakıma para harciyorsun dimi
    Haftaya haber atar tekrar devreye aldık siparişlere yetişemiyoruz diye
    Komik şeyler oluyor, izliyoruz. Ytd
    Eski hattı kaldırıp yerine modern makinalar alacakmisiniz, yatirim varmi. Birazda bunlardan bahsedin. Gelecekle ilgili hiç bir haber yok..

4. Ölü kedi sıçraması ni yapmış, kaçırdık fırsatı. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Aşırı rahatım. Zamanı gelince gider. Kaçacak adam sermaye tavanını 5 milyara çıkartmaz.
    Ytd değildir
    Oltanin ucundaki yem 5 milyar. Bununla iyi balık yakalamisa benziyor

6.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Ölü kedi sıçraması ni yapmış, kaçırdık fırsatı. Ytd
    Dün ölü kedi sıçraması demiştim. Yanıltmadı maalesef

7. Beklemekten başka çare yok, ölen ölür kalan kalır..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    Beklemekten başka çare yok, ölen ölür kalan kalır..

Beklemesine beklenirde acaba burdan metro geçermi ?
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Sayfa 856/865 İlkİlk ... 356756806846854855856857858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •