Şu Corona tantanası bitsin yeni korkutucular gelsin sıkıldık artık.
Deprem korkutucuları..
Marduk korkutucuları...
Deli danacılar..
Herşey yok olacak Doları olan kurtulacak tarikatı.
... vs. vs.
Korku hakikaten en güçlü duygu...
Şu Corona tantanası bitsin yeni korkutucular gelsin sıkıldık artık.
Deprem korkutucuları..
Marduk korkutucuları...
Deli danacılar..
Herşey yok olacak Doları olan kurtulacak tarikatı.
... vs. vs.
Korku hakikaten en güçlü duygu...
Ben tam karantinacıyım. Ama şu saatten sonra artık o süreç imkansız. Bir daha ne dükkan kapanır nede başka bir şey olur.
Biz Benelüks ülkesi olmadığımız için kurallarada uyulmuyor. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.
Kendi adıma mecburi normalleşmeden tam normalleşmeye geçmek için 1 temmuzu bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
aramızda green card'a başvuru yapıpta kazanan varmı acaba ?
Şu tanımlamada yasin dışında hic bir secennek tutmuyor ama bende tam karantinacıydım. Ama ben ilk sokağa cikma yasaginin konduğu haftadan bir hafta önce tum sınır kapılarının kapatılması ve 15 gun tumTurkiyenin calisması gereken yerleri disindaki is yerlerinin kapatılması katı sokağa çıkma yasagı uygulanması gerektiğini dusunuyordum. 2.dalga muhabbeti olursa bunun uygulanması ve 15 gunun sonunda sadwce sinirlarin kapalı kalmaya devam ettirilip normal hayata gecilmesi gerektigini dusunuyorum. 2 gun kapa 5 gun aç 4 gün kapa 3 gun ac 20 yas alti su zaman 65 yas ustu su zaman çıksın gibi sacma bi karantina gormedim.
bir halt olacağı yok.
Sosyal mesafe süper millet kafadan kontak
maskesiz sahilde çocuğuyla dolaşmışlar tenleri kızarmış güneşten ama ben asansöre binince kalabalık yapmayın inin diyor ben maskeliyim üstelik
Hey Allahım yaratıyorsun bari takip et
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri