Sayfa 856/892 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Brksn-gesan-eupwr şeklinde devam edeceğim..

2. Arada 1 günü saymazsak 8 gündür düşüyor... Toplamı -%15. Düzeltmeden ötesi bu. Bilmediğimiz birşeyler var. Kap'a bir açıklama da yapmıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Arada 1 günü saymazsak 8 gündür düşüyor... Toplamı -%15. Düzeltmeden ötesi bu. Bilmediğimiz birşeyler var. Kap'a bir açıklama da yapmıyorlar.
    Katılım endeksi saftasından dolayı satanlar var..
    Satış bittiğinde rahatlar tahta..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Katılım endeksi saftasından dolayı satanlar var..
    Satış bittiğinde rahatlar tahta..
    Bu katılım endeksinin bu kadar etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Ben bu hassasiyete sahip çoğu insanın borsadan ziyade altına yatırım yaptığını düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Bu katılım endeksinin bu kadar etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Ben bu hassasiyete sahip çoğu insanın borsadan ziyade altına yatırım yaptığını düşünüyorum.
    Vakıf ve ziraat satışları oradan..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Vakıf ve ziraat satışları oradan..
    Katılım fonu bunlar..

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Güç trafosu yatırımı çok büyük bir iş..
    Astor’un karşılayamadığı pazarı domine edecekler..
    Pazarda astor-girişim ve best dünya markası haline geldiler..
    Güç trafosu büyük işinden ziyade sektörde malzeme üretimi ve satışı yapması açısındanda bildiğim tek firma gesan. Ayrıca bu işlerin maliyet tarafında rekabet avantajı yaratıyor ve rakiplerinin önüne geçiyor. Gesan ayrıca inşaat ve taahhüt yapan bir mühendislik firması bu yönüylede farklı bir gelir kalemi daha var. Peak pv, ve arçelikle yapılan batarya işlerine girmiyorum bile. Şuan aklıma gelmeyen bir çok proje var. Yönetimin hepsi odtü mezunu ve alanlarında uzman kişiler. Bakalım 5 yıl sonra nerelerde olacak firma.

8.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Güç trafosu büyük işinden ziyade sektörde malzeme üretimi ve satışı yapması açısındanda bildiğim tek firma gesan. Ayrıca bu işlerin maliyet tarafında rekabet avantajı yaratıyor ve rakiplerinin önüne geçiyor. Gesan ayrıca inşaat ve taahhüt yapan bir mühendislik firması bu yönüylede farklı bir gelir kalemi daha var. Peak pv, ve arçelikle yapılan batarya işlerine girmiyorum bile. Şuan aklıma gelmeyen bir çok proje var. Yönetimin hepsi odtü mezunu ve alanlarında uzman kişiler. Bakalım 5 yıl sonra nerelerde olacak firma.
    Arzdan gerilime ara bağlantıdan başlayarak astor’un alanına girdi bildiğim kadarıyla..
    Sektörde dağıtıma doğru inildikçe astor’un fiyatlamayı aşağı çekerek küçük firmaları piyasadan çıkardığı söyleniyor..gesan ve astor için pazar payının büyümesi anlamı taşır..

Sayfa 856/892 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •