Özgür Özel canlı yayında açıklama yapıyor.
Dervisoğlu kısa ve öz konuşmuş.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP’li belediyelere yapılan operasyonlar için “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı!” dedi.
Tam gaz devam ettiğine göre benim anladığım bundan sonra seçim kaybedecek aday olursa olur. Kaybettiği seçim sonucunu da kabul etmez direnç gösterir her yolu dener.
işler baya garıştı... aşama özgür özeli içeri alırlar mı son konuşmasından sonra.
ben olsam o kadar lafın altında kalmaz . silivriye alurdum.
nede olsa karar göklerden geliya...![]()
https://www.indyturk.com/node/761367
Özgür Özel 'in bugün kü açıklamalardan başlıklar.
Kırmızı bülten çıkararak, teker teker hesap soracağız.
kanunu çıkarırsan’ dedi.
"AK Partililer var mısınız? Gelin beş ve 10 yıl geriye dönük olarak kim ne kadar zenginleşmiş hepsini görelim"
Madem birinci partisin, gel. Allah’ın korkağı. Allah’ın korkağı, sen birinci parti olsan parende atarak sandığa gidersin"
Orada oturacağıma ilk seçimlerde siz sepetlenene kadar hapiste yatmayı göze almışım ben"
Siyasi rüşvet teklif ediyorlar''
Hadi senin devletin bütün imkanlarına karşı Ekrem Başkanın bir vesikalığı"
Sen yüzde 29 ile orada oturtmam''
Operasyonlar için 108 günde toplam 150 milyar dolar harcadılar"
Cumhuriyet Halk Partisi, icap eden en hassas, en titiz, en tavizsiz tutumu takınacak"
Silivri'ye göze aldım diyor.
Kilicdaroglu 'na da gönderme var mıdır?
Orada oturacağıma ilk seçimlerde siz sepetlenene kadar hapiste yatmayı göze almışım ben"
Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti. Her geçen gün farkı açıyor. Sen her geçen gün yetişemeyeceğin için ‘Akın koş, çelme tak’ diyorsun. Dün çelmenin adı İstanbul, bugün Adana, öbür gün Adıyaman, öbür gün Antalya. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yolsuzluk yapan varsa, hırsızlık yapan varsa, suça bulaşan varsa Allah da belasını versin, biz de vereceğiz belasını. Ama bu kadar tertemiz insanlara, 108 gündür iftira, iftira iftira. Şimdi çıkmış, Adıyaman’a saldır, Antalya’ya saldır, Adana’ya saldır. Neden? Günlerdir yalvarıyor bana.
‘Gel Ankara’da otur.’ Güya mitinglerden rahatsız değilmiş. ‘Ankara’da otur, İstanbul’da miting yapma.’ Açık açık söylüyor. ‘Ekrem’i bırak.’ Orada bir tane de kılıç koymuş tepeme. Yok 30 Haziran, yoksa 8 Eylül. ‘Gel partinin başına geç.’ Senin icazetinle partinin başında oturacağıma namusumla Silivri’de Ekrem Başkanın yanında yatarım seçime kadar. Yok öyle şey. Ha ‘Ankara’da otur. Ankara siyaseti yap.’
Bu akşam Amasya siyaseti yapıyorum 20.30’da. Aynı anda canlı yayında meydanda Adıyaman’da da verecekler. Adana’da da verecekler: Antalya’da da verecekler. Çarşamba akşamı İstanbul’da. Ya Sancaktepe ya Kartal. Yine bağıracaklar ‘Diplomasız Erdoğan’ diye. Çatla. Yine bağıracaklar, ‘Erdoğan istifa’ diye. Patla. Bu kadar vicdansızlık, insafsızlık, yüzsüzlük. Bunun sonunda halen daha rüşvet teklif ediyor.
Yer İmleri