Sayfa 857/1006 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah 7,20 olan dolar 7,28 oldu...şaka maka bu meret 7 liranın üstüne oturdu yav...bizide markette zamlı ürünlerin üstüne oturtacaklar tabii...
    Bu artışların enflasyon etkisi olmaz tabii ki, Ağustos 2018 kur artışından sonra eylülde aylık TÜFE %6’nın üzerinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hemen üzerine TÜİK Başkan yardımcısı görevinden alınmıştı

2. 10.00 barı nasıl zalim bir bar oldu öyle la la la düşüyor dedim shortları yapıştırdım boğa tayfa resmen kızarttı çevire çevire bizi hemen kapattım bunlarla uğraşılmaz abooo....

Neyse hisselerim zararı şu an itibari ile kapattı, dipten yaptığım takviyeler de kara geçti artık viop da short hisselerde ise satış kovalarım olursa olur olmazsa inat etmeye gerek yok piyasaya karşı.

3. 10.50 de paçal yaptım total de çok az kardayım ama oralardan alabilen çok çok azdır dediginiz gibi onlara da helal olsun.
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Cuma Thyao : 9.71
    Çarşamba : 12 müthiş bir kazanç kazananlara tebrikler..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah 7,20 olan dolar 7,28 oldu...şaka maka bu meret 7 liranın üstüne oturdu yav...bizide markette zamlı ürünlerin üstüne oturtacaklar tabii...
    7.20 nin altına gelmezse ilk hedef 7.40 sonrası yol açık 8 e kadar gidebilir. Mb alacağı kararlar önemli 7.20 altına çekmeli yoksa durdurulamaz
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Bu artışların enflasyon etkisi olmaz tabii ki, Ağustos 2018 kur artışından sonra eylülde aylık TÜFE %6’nın üzerinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hemen üzerine TÜİK Başkan yardımcısı görevinden alınmıştı
    O makam da oturuyorsan, yok artik..! Bu kadar da olmaz demiyeceksin.

Bunlarin reisi ne diyorsa o..

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yuvarlak hesap xu100 / 111 gördü varsayıyorum

İki vakte kadar geri çekilme bekliyorum arkadeşler

Borsamızda
    Bu yazıyı yazdıktan sonra hayır etmedi

Dolar ateşlendi

Borsa kalkıyor iniyor vs vs

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    benim dayanağım indikatör çizgi vs. değil.

ben global düşünüyorum 20 yıl boyunca en ince detayına kadar düşündük parada kaybettik zamanda artık genel düşünelim dolar bu ülkede düşmüyor ülkeler açgözlü o zaman tek yatırım belli.
    dostum doğru söylüyorsun daaaa.... Sadece 1-2 gün daha bekleyecektin. gr altını 470 yerine 445 den alırdın....Ondan sonra rahat rahat beklerdin.

8. Endeks kontratına bu kadar zalim vuran hangi kurum?

Sayfa 857/1006 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •