Sayfa 857/997 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Sn vop esnafı hava nasıl? Sanki heran birşey olacakmış gibi duruyor endex

SPOT direksiyonun başına İş Yatırım geçerse yukarı sürer böyle!

3.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Sn vop esnafı hava nasıl? Sanki heran birşey olacakmış gibi duruyor endex
    Benim için her şey güzel gidiyor. Borsada, viopta kazanç açısından. Umarım herkesin öyledir. Grafik takip ediyorum.

Bol kazançlar.

Short 15. ....

FDow 100 puan aşağı, vadeli 155600 bekliyorum sayım açısından. Olmazsa da sorun değil, minör dalgalarda hata normaldir. Sonrasında FDow 35000 üzerinde yeni zirve beklerim (İdeal zirve rakamları FDow 35200, FSPX 4280).

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Short 15. ....

FDow 100 puan aşağı, vadeli 155600 bekliyorum sayım açısından. Olmazsa da sorun değil, minör dalgalarda hata normaldir. Sonrasında FDow 35000 üzerinde yeni zirve beklerim (İdeal zirve rakamları FDow 35200, FSPX 4280).
    Sadece canı isteyip makası normale yakına çekerse dahi dediğin olabilir dostum...
    Fakat benim tecrübem böyle günlerde kenarda bekle der...
    Çünkü yine aynı arkadaşların canı isterse de abartabilir...

6. Viop XXXIII

Burada yazıp elimi belli etmemek için teknik çizimlerini ve piyasa fikirlerimi çok paylaşmıyorum. Bir konuda sizinle dertleşmek istedim. Bu ülkede demokrasi var diyeceksiniz ki haklısınız da. Benim şimdi yazacaklarım tamamen duygusal.

Öncelikle JAHREİN kullanıcı isimli YouTube/Twitch vb gibi sosyal medya platformlarında oyunlarda küfürlü videoları ile tanınan ardından da Reaksiyon videoları ile takipçileri artmış bir kişi. Normal hayatında nasıldır ne yapar bilmiyorum, bu tarz mecralardan ara sıra karşıma çıkan biri. En son Kemal Kılıçdaroğlu’na bir Tweet atıyor Kemal Kılıçdaroğlu da gel konuşalım diyor bir video çekiyorlar. Bugün şans eseri Twitter hesabını gördüm ve açıklamada MV adayı olacağını söylüyor ve z kuşağı da sırf geçtiğine oyumuzu verip seçtirelim diye gruplar açıyor. Ülkede Teknokrasinin bu kadar kaybolması, siyasetin bu kadar basit yapılabilir bir hale gelmesi. Çiğ köfte videolarını yorumlayan adamların Parti Genel başkanları ile sırf Z kuşağına ulaşabilmek için geyik yapması beni çok üzüyor. Amacım eleştiri partizanlık vb değil. Rahatsız oldum ve elimden gelen her mecrada bunu paylaşmak istiyorum. Umarım anlatmak istediğimi size iletebilmişimdir.

Bilmeyenler için aday olan şahıs
    https://youtu.be/X42SZPED8t8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. U100, Günlük

Taşınan Açıklar gene artmaya başlamış!

Sayfa 857/997 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz