Sayfa 857/1002 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Döviz bugün artışta , bayramda sabit kalacağı düşünülerek , yabancı fonların bir kısım satılması nasıl olur ? Bayramda Amerika borsası riski de alınmamış olur
    bugünlerde acil ihtiyaç olmadıkça her türden döviz pozisyonunu bozmak olabilecek en kötü karardır.

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bugünlerde acil ihtiyaç olmadıkça her türden döviz pozisyonunu bozmak olabilecek en kötü karardır.
    Yok bayram sonrası tekrar girerim dedim , ama kaçırdım zaten saati,hisse aldım biraz

3. Sevgili dostlar;

Daha önce bir gönderimde bahsetmiştim,
    Diyelim ki, süre gelen yatırım yaptığınız bir fondan muadili bir diğer fona geçme kararı verdiniz.
    Eski fonunuzu toptan/kademeli satıp çıkar mıydınız? Bu durumda yeni fona yüksek ortalama ile başlayacaksınız.
    Yoksa eskisini durdurup, yeni fonunuza mı yatırıma devam edersiniz? Ki bu durumda da sepette fon sayınız artıyor.

Şahsen karar veremedim, ben olsaydım nasıl yol izlerdim diye.
    Tecrübe eden arkadaşlar var mıdır bunu?
    Teşekkürlerimle.
    Syg.

4.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Salı günü kalan, son rpd, ve rıkları sattım. Son parçalar biraz eksi getirerek getiriyi azalttı. Bayram tatiline ve sonrasında ülkeye dönene kadar para piyasasında park etmiş olacağım. Kenarda duran tte hariç. Ytd...
    üstad sen de fena faka bastın yahu: ) şanssızlığın bu kadarına da pes, rpd'yi bile zirveden alıp dipten satacak..ama fon işleri böyle, ne kadar çok kıpraşırsan o kadar çok zarar..

5.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar;

Diyelim ki, süre gelen yatırım yaptığınız bir fondan muadili bir diğer fona geçme kararı verdiniz.
    Eski fonunuzu toptan/kademeli satıp çıkar mıydınız? Bu durumda yeni fona yüksek ortalama ile başlayacaksınız.
    Yoksa eskisini durdurup, yeni fonunuza mı yatırıma devam edersiniz? Ki bu durumda da sepette fon sayınız artıyor.

Teşekkürlerimle.
    Syg.
    bence kademe işlerine girmenin yarattığı stres ve yorgunluk daha fazla hata yapmana neden oluyor. hislerinden ve tecrübenden eminsen basacaksın ful satışı ve sonrasında ful alımı.

6.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar;

Teşekkürlerimle.
    Syg.
    Sure gelen yatiriminiz uzun vadeli ve surekli biriktirmeye yonelik ise 2-3 gunluk cikis yapip muadil fona gecisiniz vadeniz dolayisi ile genis bakis acinizda cok kucuk bir resim olarak kalacaktir. Diger taraftan mevcut fonunuzda tepe noktalara yakin oldugunuzu dusuruyorsaniz bu fondan cikis yapip alternatif getiri bulunan tarafa donemsel giris yapip daha sonra biriktidiginiz fona kademeli girisler ile devam edilebilir. Ancak bu yontem digerine gore trendleri iskalayabilme ihtimalini cogaltacaktir

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Benimde şubeden müşteri temsilcim son dönemlerde sürekli uzatiyorlar, tekrar uzar demişti.

Uzamazsa 30 Haziran'da hesapta olmayan fonlarda (örneğin hesaba geçiş bayram sonrası 3 Temmuz) stopaja tabi olabilir.

Bu durumda pazartesi alınan ppf gibi t+0 fonlarda sorun olmaz ama salı yarım gün olduğu için, t+1 olanlar hesaba geçiş 3 temmuz bulabilir.

Saygılar
    Salı gün yarım iş günü. Normalde öğleden önce verilen satış emirleri saat 14'ten sonra hesaba geçiyordu? Arife günü nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bayram sonrasına kalma ihtimali var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by aaxxiinn Yazıyı Oku
    Salı gün yarım iş günü. Normalde öğleden önce verilen satış emirleri saat 14'ten sonra hesaba geçiyordu? Arife günü nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var mı? Bayram sonrasına kalma ihtimali var mı?
    11.30 a kadar talimat verilmeli.
    Ama ben garanti olsun diye 10.30da bitiririm işlemlerimi.
    Saatler şurada var
    https://www.takasbank.com.tr/tr/hizm...islem-saatleri

Sayfa 857/1002 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •