Sayfa 857/1011 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Viop XLVI

geçen yıl kapanışı 2025 idi. şimdi bakınca inanılmaz gözüküyor. hepimizin genlerinde klasik kumarbazlık + trade alışkanlığı olduğu için çoğu kişi yeni alım yapmakta tereddüt ediyor diye hissediyorum.

ama hala çok fazla potansiyeli olan çok fazla kurumsal şirket var. bir masa bir sandalyeden oluşan şirketleri kastetmiyorum.

2023 de onların yılı olsun.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Çağrı Pavyonu kapattı..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Para istemiyorum diye gidip altın alıyorum illa zorla elime para tutuşturuyorlar iyi abey nasipmiş ne diyelim

3. Benim için İyi bir seneydi. Herkese yeni yılda bol kazançlar ve sağlık getirmesini dilerim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu gün mercedes-benz kazanamayan gitsin pazarda balık satsın...olmadı %42 den mevduat yapsın.
    ����

Piyasada 3 farklı faiz uygulanıyor,ZOREN her daim en yüksek oranla borçlanıyor(birleşik faizi %48,1643),bu oranın çok altında %16-18 ile borçlanan şirketler de var.(Bu oranlarda bankalar da mevduat faizi yok)

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Para istemiyorum diye gidip altın alıyorum illa zorla elime para tutuşturuyorlar iyi abey nasipmiş ne diyelim
    bir hata var ons altın artmadı??? dolar kuru mu yenı yılda yukselecek??an ıtıbarıyla kurla ve ons altınla alakası yok
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ons altını yükseltecek adam altıns1 tahtasında işlem yapmaya tenezzül etmez, doları yükseltecek olan da dolar vadeli tahtalarında pozisyon alır.. teb yatırımdan alan kişi limit serbest alış yollamış görünüyor, eşleşme tavan fiyatı 11.45, ve 6 milyon lot alış yollamış, yetişen vermiş- elinde olanlar için büyük balık olmuş.. pazartesi yüzde 3 aşağıdan açılır bence, yani olması gerekenden
    aynen katılıyorum..tombul parmak dıyebılırz
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

7. pazartesi tl dolar kuru 19,25 olursa..altıns1 dusmez..veya kur sabıt kalıp .ons altında 1850 olursa dusmez..

altıns1 gibi yeni enstrümanların çok belirleyici olabileceğini sanmıyorum.

bu tip durumlarda hem spekülatör, hem de ky piyasayı çok bilmediği için başlarda sıkıntılar olur.

misal robot kademeye 100 yazacağına 1000 yazar. ya da ky 20 bin alayım derken 20 bin satar, derinlik de olmadığı için tahtanın şirazesi kayar.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 857/1011 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •