bir halt olacağı yok.
birinin sahibi ayakta gömülmeyi hakeden feslinin kendisi yada akrabası diye biliyorum.
bir tane fazla yerelri yıkılan vardı. o sanırım encümenindi
üsküdar belediyesinde akp l encümenlerin ve akrabalarının üsküdar belediyesi marifetiyle işlettikleri tüm cafe büfe lokantaları incelesinler çoğu kaçak belkş diğer belediyelerdede aynı şey var
bir halt olacağı yok.
pit cafeler benim evin altında sahilde buralarda çok el değiştirdi bir zaman gayrimeşru ekibin elinde idi sonra siyasi yakınlığı olan kişilerin bağlantıları el değiştirdi.
olay şu aslında eskiden deynekçi tabir edilen otopark mafyası vardı , şimdi resmileştirdiler adı ıspark olduyani ıbb el değiştirirken yerel belediyelere aktarılan çok yerler oldu.ibb seçim iptalinin ana nedenlerinden bir taneside buydu.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
"Sen birşey üret devlet olarak arkandayım, sattigin malları kamu aracı olarak alacağım, alternatif olsa da önemli değil, kredileri de actiriririm sana sen yeter ki yap zarar ettirmem"
Devlet katkısı kesinlikle yok. Biraz paralı otoyol yapımına benziyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 yıl sonra baktığınuzda aslında o yatırımın tamamını kamunun finanse ettiğini göreceksiniz
tıpkı 5 li çeteye yaptırılan hastane köprü otoyol tünel havaalanı inşaatları gibi
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri