Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

XU030 bağzı yakın değerler:
Günlük Pivot(P.tesi açılış sonrası): 9.949,736(Cuma Kapanış Değeri üzerinde - Pozitif)
Haftalık Pivot(P.tesi açılış sonrası): 9.977,746(Cuma Kapanış Değeri üzerinde - Pozitif)
Yıllık Bollinger SS%2 = 9.816,27(Cuma Kapanış Değeri üzerinde - Pozitif)*1
Haftalık Ichimoku desteği = 9.950,17(Cuma Kapanış Değeri altında - Negatif)*2
1. Grafik:
2. Grafik:
Not: Ezcümle 9.949,736 - 9.950,17 arasında olur kavga diye düşünüyorum, naçizane.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
kısavade üstad pztesi eksi açıp toparlanırsak tam istediğim şey olur. löp löp verdiler cuma elimize malları.
pztesi jeton üretmem lazım
ona göre grafik yolla bah ararın 155iiiiii
bu grafik aşşaa bakıyor..bunun yukarı bakanı yokmu ?
![]()

"Ben pozitif açılış" diyorum ama...
Negatif de açsa, çuvala doldurmak istiyorsa 9949 altına pek sarkıtmayacaktır diye düşünüyorum.
Artık paşa gönlü nasıl bilirse...
İşte yıllık Bollinger SS%2 desteği var. Olmazsa %1' e alırlar aşağı...
Gaç puvan hesap etmeye üşendim
EK: Du! Daha önceki destekleri unutmuşum... Geçen Yılın Yükseği, Aylık Pivot destekleri vb. var, Yıllık Bollinger SS%1 öncesi:
![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2 takip ettiğim graf var 1. xbank daha önce söyledik 2. yukardaki pıst 100 kriz fiyatlamaları.
takip edilecek 22-23 ekim bricsde rte da olup girilip girilmeyeceği ile dedikodular yalnız bu gerçekleşirse halbank davası yeniden gündeme gelir deniliyor veya daha farklı olumsuz salvolar çıkabileceği dedikoduları var.
diğer takip edilecek bana göre önemli 3 kasım ekim enflasyon rakamları buda bozuk gelirse 2025 kadar oynak zayıf pıst 100 izleriz diye düşünüyorum.Enflasyon rakamını kulağı delik bademler ve sistem oyuncuları biliyor biz ogun öğrenecez![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri