Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 859/902 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayın Samreit,

Sizin eksik analiz yapmanıza sebep olan yaklaşım olayı parasal, ticari veya ekonomik olarak görmeniz.

Hayır. Olay tamamen dinle alakalı. Bu adamlar zaten parasal olarak trilyonlarca doların sahibi. Olay para boyutunu çoktan aşmış. Maddiyatla işleri kalmamış.

Bunlar insanlığı kontrol edip aynı Kuran da yazdığı gibi normal Adem den Havva dan gelen insanlardan kontrol ederek ve değiştirerek intikam almak istiyorlar. Benim görüşüm bu yönde. Çok okudum çok araştırdım bu sonuca vardım.

Varmak istedikleri hedef THE MATRIX filmindeki gibi bir dünya. O filmi zaten kendileri çektirdiler. Wachowski Kardeşler de muhtemelen aynı komite üyesi veya alt örgütlerden birisinden. Bilemiyoruz. Bunların dayanak noktası LİLİT ve KABİL. Kendilerini oraya ve iblise bağlıyorlar. Neticede 1 Amerikan dolarında piramitin en tepesinde Horus un gözünün ne işi var? Demek ki kendilerince oraya bağlanacak bu gidişat ve hikaye.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sayin Sadecegrafik,

dünyada bir seyler degistirmeye calisiyorlar. O konuda hemfikiriz.
    Ancak ben nufusu sinirlayacaklirini, veya genetik yapimizi degistireceklerine inanmiyorum.
    Benim inandigim (gördügüm) nokta bizleri daha siki denetim altina almak icin dijitallesmeyi daha derinlestirip bizleri her yönden denetim altina almak.
    Global sirketler icin ne kadar cok tüketici var o kadar cok daha iyi. Ancak bu nufusun gelir farklarindan dolayi baskaldirmamasi lazim.
    Bunun icinde bir tusla insanlarin hayatini kaydirmalari lazim ve bunu insanlara göstermeleri lazim. Bati Cin, Rusya, vs. gibi bireysel hak ve özgürlüklerden dolayi istedikleri gibi dijital verileri kullanamiyor. Insanlar korku pandemisiyle öyle rahat bir cok haklarindan vaz gecmeye basladiki, aklim almiyor. Bence asil amaclari böyle bir sey ve bunu acikca da söylüyorlar/söylediler.

Su anda dünya da 2020 yil icinde 138 milyon insan yeni dogmus. 58 milyon insan ölmüs. Ölenlerin 1,7 milyonu covid-19'dan ölmüs (ne kadar dogru ayri). Ama 10 aydir sanki World War Z filmindeki gibi bir virüs varmis havasi var.

Neyse biraz fazla yazdim ama, nasil düsündügümü anlamissinizdir.

https://www.worldometers.info/

2. Yan etkisi az mevcut salgını yok edecek herhangi bir aşı rna olur , vektör olur, inaktif olur farketmez vurulacaksak vurulalim. Her aşı her ilaç yan etkili zaten.

Salgınlar dünyada bitmez arkasında çokta komple teorisi aramaya gerek yok.

En son Crispr tekonolojisi var. Direk gen değiştirmeye yönelik.

Mesela ucuzlasa tedavide etkin olsa ve sma hastalığını tamamen silse iyi olmaz mı?
    Yine mesela kuduz virüsü. Aşısı bulunmasa yüzde 99 oranında öldürücü bir hastalık. Aşıyı bulanda 3 çocuğunu tifo dan kaybeden Pasteur(çok büyük adammış)

Bulurkende yine insana virüs enjekte ederek bulmuş.

Şimdi bugüne dönelim virüsler kol geziyor ve salgınlar var. Aşı diye de bir kavram yok.

Bilim adamının biri çıkıyor. Virüslerden kurtulmanın yolu yine insan vücuduna zayiflandirilmis virüs enjekte etmek dese hepimiz bir has****** çekeriz değil mi?

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

bu faizler yükseldikçe emlak fiyatlarında kısmi düşüş bekliyorum

4. vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa.

hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa.

hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.
    Komplo teorisi diye bir şey yoktur.Ortada bir teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır denebilir.Komplo teorisi kavramı bazı teoriler üzerinde düşünülmesin diye uydurulmuştur.Misal aya gidildi mi gidilmedi mi.Gidildi diyen argumanlarıyla teorisini ortaya koyar,yok orda sahtekarlık var gidilmedi diyen de argumanlarıyla kendi teorisini açıklar,artık hangi teori doğru hangisi değil karar vermek size kalmış.Ama aya gidilme olayı doğrudur veya yanlıştır tartışılamaz derseniz bu tanımsal olarak sizin dogmalara inanan bir insan olduğunuzu gösterir,bilimsel düşünceye inanmadığınızı gösterir,analitik düşünceye inanmamak saçmadır.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Komplo teorisi diye bir şey yoktur.Ortada bir teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır denebilir.Komplo teorisi kavramı bazı teoriler üzerinde düşünülmesin diye uydurulmuştur.Misal aya gidildi mi gidilmedi mi.Gidildi diyen argumanlarıyla teorisini ortaya koyar,yok orda sahtekarlık var gidilmedi diyen de argumanlarıyla kendi teorisini açıklar,artık hangi teori doğru hangisi değil karar vermek size kalmış.Ama aya gidilme olayı doğrudur veya yanlıştır tartışılamaz derseniz bu tanımsal olarak sizin dogmalara inanan bir insan olduğunuzu gösterir,bilimsel düşünceye inanmadığınızı gösterir,analitik düşünceye inanmamak saçmadır.
    Komplo teorisi daha ziyade tüm teorilerin temelinde bir grubun olduğu anlayış değil mi?
    Mesela aya gidilmedi ama büyük güçler gidildi diye gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Komplo teorisi daha ziyade tüm teorilerin temelinde bir grubun olduğu anlayış değil mi?
    Mesela aya gidilmedi ama büyük güçler gidildi diye gösteriyor.

Sn egeli konu o değil.Adam sadece büyük güçler yalan söylüyor demiyor ki o sonuç,teori şu, o zamanki teknoloji ile aya gidilemezdi,radyasyon kuşağını nasıl geçtin,çektiğin fotolarda neden değişik açılarda gölgeler var,neden asdığın amerikan bayrağı dalgalanıyor ayda rüzgar mı var,çekilen fotolarda neden gökyüzü simsiyah hiç bir gök cismi yok falan onlarca argumanla teorisini destekliyor.Bunlar incelenmesin mi ,yok bu kadar büyük yalan söylenemez nasa yalan mı söylüyor ,doğrudur deyip geçelim mi.Ha bu yalanı kim söyledi veya söyletti ,neden söylendi ayrı konu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli konu o değil.Adam sadece büyük güçler yalan söylüyor demiyor ki o sonuç,teori şu, o zamanki teknoloji ile aya gidilemezdi,radyasyon kuşağını nasıl geçtin,çektiğin fotolarda neden değişik açılarda gölgeler var,neden asdığın amerikan bayrağı dalgalanıyor ayda rüzgar mı var,çekilen fotolarda neden gökyüzü simsiyah hiç bir gök cismi yok falan onlarca argumanla teorisini destekliyor.Bunlar incelenmesin mi ,yok bu kadar büyük yalan söylenemez nasa yalan mı söylüyor ,doğrudur deyip geçelim mi.Ha bu yalanı kim söyledi veya söyletti ,neden söylendi ayrı konu.
    Topiği çok konudan uzaklaştırmadan şunu sorgulamak gerekiyor. Rusya bu prodüksiyonu neden açık edememiş veya daha iyisini çekememiş.

O egeli ben değilim

Sayfa 859/902 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •