Sayfa 859/1024 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. [QUOTE=Manouche;654946]200k 35gün
    Vakıf 13,50
    Teb 13,75
    Finans 14
    Deniz 14,25
    Geçen aya göre 0,25-0,5 arası düşüş gözüküyor

Ülke bazı ürünlerde fiyatlama konusunda oldukça aşırıya kaçıyor.......Mesela Kırmızı ET ; Gürcistan da Kilogramı 5 TL .... Hemen yanı başındaki şehirlerde Kilagramı 40 tl ......Tam 8 kat fark var.....Millet uyanık tabi.........Arabasına binen Artvinli Ardahanlı Karslı gidip oradan 5 TL den et alıp geliyor , benzin ,sigara vb de yanında amorti oluyor.........

AB ülkelerinde ortalama fiyat 5 EURO ......20 tl ye etin kralını alıp yiyorlar.......

Ülkeyi yönetenler kendi haklını nişastaya(ekmek,makarna ,patates vb) mahkum edip hem zihinsel hemde bedensel gelişimine engel oluyor ama kimse neden ben nişastaya mahkumum demiyor......

Yabancıya sıfır stopaj uygularken bana %10 stopaj uyguluyor......Enflasyon ,işsizlik hesaplamaları ile oynayıp her şey süt liman gösteriliyor ...........

Ben 15 ile bağlayamadım diye üzülüyordum , Şimdiki oranlar biraz daha kötüleşmiş..............

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ülke bazı ürünlerde fiyatlama konusunda oldukça aşırıya kaçıyor.......Mesela Kırmızı ET ; Gürcistan da Kilogramı 5 TL .... Hemen yanı başındaki şehirlerde Kilagramı 40 tl ......Tam 8 kat fark var.....Millet uyanık tabi.........Arabasına binen Artvinli Ardahanlı Karslı gidip oradan 5 TL den et alıp geliyor , benzin ,sigara vb de yanında amorti oluyor.........

AB ülkelerinde ortalama fiyat 5 EURO ......20 tl ye etin kralını alıp yiyorlar.......

Ülkeyi yönetenler kendi haklını nişastaya(ekmek,makarna ,patates vb) mahkum edip hem zihinsel hemde bedensel gelişimine engel oluyor ama kimse neden ben nişastaya mahkumum demiyor......

Yabancıya sıfır stopaj uygularken bana %10 stopaj uyguluyor......Enflasyon ,işsizlik hesaplamaları ile oynayıp her şey süt liman gösteriliyor ...........

Ben 15 ile bağlayamadım diye üzülüyordum , Şimdiki oranlar biraz daha kötüleşmiş..............
    Avrupa et talebinin %60 ı çok ucuz fiyatlı domuz eti, bu durum dana eti talebini ciddi oranda azalttığından dana eti fiyatı ciddi oranda baskılanıyor ve düşüyor.

Yabancıya sıfır stopaj var ama o yabancı kendi ülkesinde bu kazancı beyan etmek zorunda. Bu durumda kanun dışı yollara sapmayan yabancı (ki bu avrupa ve amerika'da epey riskli bir durum) bizim ödediğimiz stopajdan daha fazla vergi ödüyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    pttden hesap aciliyor mu?
    Hayır, PTT sadece Para yatırma ve çekme işlemine ücretsiz aracılık ediyor. Biraz önce PTT kanalıyla Aktif Bank hesabıma para yatırdım.

Hesap açmak için Aktif Bank İnternet sitesi üzerinden bilgi alacağınız gibi, oradan da kolaylıkla hesap açabiliyorsunuz.

Sayın Heval,

Gürcistan'da yerel para ve döviz için mevduat faizleri ve mevduat güvencesi nasıl?

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ben Artvin/Arhaviliyim, bizde az çok Gürcistan'ın nimetlerinden yararlanıyoruz.
    Bundan 3 ay önce Apple 7 oradan aldım ve E-Devlet üzerinden açtırdım. Bu alışveriş neticesinde bir telefonda en az 1100 TL kar ettim.

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Heval,

Gürcistan'da yerel para ve döviz için mevduat faizleri ve mevduat güvencesi nasıl?
    Oranın Para birimi(LARİ) bizimkinden değerli, her geçen gün bizim (TL) Para birimimiz değer kaybediyor.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Heval,

Hiç bilgim yok.........Ben istanbuldayım............

Sayfa 859/1024 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •