Sayfa 859/1005 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ziraat bankası hariç tüm bankalar altın ve mücevher alımında kredi kartı kullanımını kapattı
    Bu zaten olması gereken bir karar. Altın ve mücevher takı olarak ya da yatırım amaçlı olarak mevcut para ile alınır .
    Bizde kredi kartı, banka kredisi,nakit avans ile millet dolar ve altın alıyor ...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/yirmiucderece/st...16751178178562

bunuda koyayımda nasıl bir ülkede yaşadığımıza bakın
    Herkes seçtiği hayatı yaşar ...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu zaten olması gereken bir karar. Altın ve mücevher takı olarak ya da yatırım amaçlı olarak mevcut para ile alınır .
    Bizde kredi kartı, banka kredisi,nakit avans ile millet dolar ve altın alıyor ...
    saçma takı olarak kullanılan mücevheri kredi kartı ile alma ile buzdolabını kredi kartı ile alma arasında ne fark var
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    saçma takı olarak kullanılan mücevheri kredi kartı ile alma ile buzdolabını kredi kartı ile alma arasında ne fark var
    Siz buzdolabını ilerde fiyatı yükselirse yada zora düşersem satarım gerekirse diye yatırım için mi alıyorsunuz?
    Öyle alıyorsanız kusura bakmayın..
    Biri zorunlu ihtiyaç biri lüks tüketim...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yapı eşimin kmh ını 20.000 den 3.000 e düşürmüş
    Haha, sen yazınca ben de baktım. Benim kmh ı düşürmüş ykb. Üstelik benim hiç işim olmaz altın vs. almam kmh ile. Saçma sapan bir uygulama. Hayatımda nakit filan da çekmedim kart limitinden vs. Bence altın alımını bahane edip parayı kısıyorlar.

Umarım herkesin kredi kartı limitini de kısmazlar. Gerçi bu durumda piyasa hepten stop eder.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çok fark var.Çoooook fark var hemde.

Yatırım malı ile ihtiyaç malı arasındaki fark kadar mesela.
    Kimse ben 5 buzdolabı alim de yükselince satarım kara geçerim diye buzdolabı almaz.Ama insanlar nakitte duracağıma dolar altın mücevher alim hem yer kaplamıyor hem istediğim an satabilirim her daim alıcısı vardır mantığında.

Asıl araç işine bir ayar çekilmeli

7. Şimdi kmh tan da para çekilemiyor mu? Üç gün tatil var nakit ihtiyacı olunca, altın, döviz mi bozacağız, üstelik saçma sapan fiyatlardan. Şu ortamda boştaki parayı likit fonda tutmak da ayrı bir enayilik.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 859/1005 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •