Sayfa 86/479 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 681 - 688 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    LİNK BİLGİSAYAR YKB KASAROĞLU: LİNK BİLGİSAYAR BİRKAÇ AY İÇİNDE SATILABİLİR- BLOOMBERG ht

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    LİNK BİLGİSAYAR YKB KASAROĞLU: LİNK BİLGİSAYAR BİRKAÇ AY İÇİNDE SATILABİLİR- BLOOMBERG ht
    Tavan yapabilir

yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    bu habere inceleme başlatılması lazım,kardeşim kesinlik yok,satılabilir diyor ve hisse tavan yapıyor,yarın satılma işleminden vazgeçilmiştir,muhtemel alıcılarla pazarlıklar sonuçsuz kalmıştır diye bir haber gelse ne olacak?böyle iş mi olur?yanlış düşünüyorum diyen varsa beri gelsin...

Alıntı Originally Posted by sen@senibil Yazıyı Oku
    bu habere inceleme başlatılması lazım,kardeşim kesinlik yok,satılabilir diyor ve hisse tavan yapıyor,yarın satılma işleminden vazgeçilmiştir,muhtemel alıcılarla pazarlıklar sonuçsuz kalmıştır diye bir haber gelse ne olacak?böyle iş mi olur?yanlış düşünüyorum diyen varsa beri gelsin...
    Yanlis dusunmuyorsun. Onceki haberi tamamliyor. Oteki daha belirsizdi. Bu en azindan olayi "satis" yonune getirdi.

Incelemelik bir durumu yok. Birakin da keyfini cikaralim yahu.

Şirketimizin bilançosunda 64.810 Türk Lirası bedelle Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller hesap sınıfında kayıtlı bulunan tapu bilgilerine göre; İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi,Çoban Çeşme Mevki, 126 Ada, 19 Parsel bulunan 6.543,68 metrekare yüzölçüme sahip TARLA vasfındaki taşınmazın muhtemel satış olanaklarının ve satış bedelinin araştırılması amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu listesinde kayıtlı bulunan Emek Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş'ye değerleme çalışması yaptırtılmıştır. Şirketimize sunulan 12.12.2017 tarihli Değerleme Raporu'nda Rapor Tarihine Göre Taşınmazın Pazar Değeri 2.225.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

----

borsaci34 arkadasimiz ne dediyse cikti bu hissede. Kendisine tesekkurler.

6. tavanmız hayırlı olsun

ben 6.90 iken alınır dedim amma sakal yok ki bundan 3 ay önce

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 86/479 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •