Hisse 7.20-25 aralıklarında fiyatını çok da düşürmeden yatayda kaldı..bu sırada işlem hacmi de 22.5 milyondan 4 milyona indi..bana göre bu kadar soguma yeterdir..geçmişte 7.8 milyon islem hacmini de yeterli görmüştü. ..dün o miktara inmisti. ..bu gün tepki verme potansiyeli vardı ama ne yazık ki yapmadı. .Ama yarın bu potansiyel daha da artacaktır. ..yinede kesindir diyemem..Ama ihtimal yükselmiştir diyebilirim...geçmişte defalarca şahit olmusumdur.
Çıkacak hisse pek böyle davranmaz ama.. du bakalım papaz savcısı gelişmesi nasıl karşilanacak. Ve faiz artırım olasilığı doları, dolar da bisti baskıliyor.
15,4 milyon sermayeli kront 11 tl de 19,750 milyon sermayeli kafein ise 7,20 tl de....bilançolar geldikçe her hissenin değeri ve ederi ortaya çıkacaktır...yazılım şirketlerinin tümü geçmişinde 27-30 fk ları görmüştü...( link ,aselsan,logo,kront )bakalım kafeinde de gelecekte bu durum gerçekleşebilir mi ?? halihazırda kafein yıllıkta 12 fk civarlarında değer görüyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Adam kahin değil sonuçta. Eldeki verilerle tahminde bulunuyor. Sizin keko nun sözlerine bu kadar bel bağlamanız bence daha ironik.
Ben bel bağlamıyom zaten.işi bilmeyene gaz veriyor ona kızıyom ha bugün ha yarın deyip duruyor böyle yazmasına uyuz oluyom hep afaki konuşuyor yok o olacak yok bu olacak yarını bekleyin hareket daraldı işlem düştü hep traş traş traş
İnancını bilgisini paylaşmanın nesi gaz vermek anlamadım.Ben de kfein olduğundan mı nedir,keko'nun paylaşımları hoşuma da gidiyor.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbet bir gün yükselecek. İşte o gün herkes bilmiş olacak 🤣 ama o hafta bu hafta değil. MB kararını görmeden bu borsada bir cacık olmaz.
Yer İmleri