Originally Posted by
Hunter_sipek
1.142 milyar zarar geçen yılda 58bin kar etmiş.Bu kadar karı ben bile ederim şirket mi şimdi bu.Herkese sesleniyorum bu gibi dandik sığ kağıtlardan elinde 3bilemediniz 5 bin kottan fazlası ağır gelir.adamlar lot sayıyorlar.anladığımladarıyla elinde 20-30 bin lira kadar çıkan küçük yatırımcı arkadaşlar var yoksa bu kadar kasmazdı.Dikkatli olun paranızı bunlara yedirmeyin.10bin liradan fazla bu tip kağıda para sokmak adamların iştahını kabartıyor.herkes eline baksın.hem zarar eden bir şirket hem de dört masa bir sandalye şirketi bunlar.akıllı olun paranızı daha derin ağır kağıtlarda değerlendirin. Bu kağıt resmen soygun yapıyor.bir yıl önce 1.85 lerdeydi hala oralarda geliyor endeks 70 binden de buradaydı şimdi endeks 110bin hala aynı yerde.kar etmek gibi bir derdi YÖK.soyguncu bunlar.endeks bımmlarsa soluğu nerde alacağı belli olmaz.bayraktı direkti diyerek millete kağıdı pzazarladılar şimdi nerde bu adamlar.iileri bitince ortadan kayboluyorlar.her kağıt yüzde 50 yüzde yüz yaptı bunun getirisi 0 daha ne diyeyim açın gözünüzü maliyet falan düşürmek yapılacak en büyük hatadır dikkatli olun hep beraber deliğe süpürülmeyelim.kendi adıma bu kağıttan tek bire lot almayacağım artık.cuma 1.75 e kadar saldılar 1.85 ucuzmuş gibi alın diyorlar ama 1.88 e yığdılar malı kaldıran YÖK.1.82-183 ye ne işin var kıştan beri ne artında aşağı basıyım adi şer...yoksunu insanların kağıtları bınlar
katılıyorum bızler yandık sızler yanmayın hele hele yuklu para ıle almak cok sıkıntı zaten kademelere bakın 15 bin satıs versen taban yapacak..yazıklar olsun bunlar... haram zıkkım olsun...10 yıl oldu borsada boyle sahtekar dolandırıcı zıhnıyetlı ınsanlar gormedım.para ıcın bunlar herseyı yapar..ar namus hak getire...fıyatlar 2 ustu olsun sırket kendı lotunu satıyor..ederi 1lira 70 kurus arası olan hısseyı yuksekten sattılar...
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
Yer İmleri