Sayfa 86/464 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by teacher37 Yazıyı Oku
    Yükselmez mi yani ? O kadar kasaya girecek paranın yükselişi bu kadar mıydı sadece ?? YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yükselmesine yükselecekte ne zaman yükleselecek o belirsiz işte YTD

2.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    yükselmesine yükselecekte ne zaman yükleselecek o belirsiz işte YTD
    Şimdi yükselemeyecek de bu haberle ne zaman yüksleecek ??yükselecekse yükselsin bıktırdı artık milleti YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. benim şahsi görüşüm mal kakalamak olsaydı niyeti p tesi' de tavan yapar salı tavana yakın boşaltırdı YTD

4.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    benim şahsi görüşüm mal kakalamak olsaydı niyeti p tesi' de tavan yapar salı tavana yakın boşaltırdı YTD
    Senaryo güzel ama mutlu sonla bitmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    Noldu spek uşağı vıdı vıdı ediyordun pazartesi sana ve ağ babana elimdeki 80000 totu hediye edicem
    Ne oldu 80bin lotun akıbeti verebildin mi.
    Son düzenleme : Hunter_sipek; 22-08-2017 saat: 15:18.

6. Exclamation

Pasta paylaşacak yok mu kim alıyo kim satıyo.1.67 yi göçürdü az önce yüklü miktar satışlar oldu

7. 166-65 bile göçtü kağıtta inanılmaz işler dönüyor.spek alışlar oldukça satıyor gibi.durum vahim açıklayacak birileri yok mı herkes suskunluğa büründü

8. Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 86/464 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •