Sayfa 86/341 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 681 - 688 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by gizligüc Yazıyı Oku
    Yerli oto grubu ile grup hareketi yaptığını görmedim şu ana kadar. Asuzu zoren karsan birlikte hareket ediyorlar zaman zaman bu yerli oto nedeniyle.Diğer taraftan bildiğim kadarıyla otomobil firmalarına parça üretiyor hali hazırda eğer yanlışım yoksa. YTD
     Alıntı Originally Posted by Angryson Yazıyı Oku
    Yerli oto ile ilgisi varmı, yabancı 3 milyon almış 1 ayda

30 milyon yuro yatırım yapıyor elektrikli oto için ama yerli oto ile ilgili en ufak bir şey duymadım okumadım, o yabancılar çakma yabancı'dır ben inanmıyorum.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    30 milyon yuro yatırım yapıyor elektrikli oto için ama yerli oto ile ilgili en ufak bir şey duymadım okumadım, o yabancılar çakma yabancı'dır ben inanmıyorum.
    Bana göre yabancı al sat yapıyor.. Bıyıklıda olabilirler ama sonuçta kısa vade işlem yapıyorlar gibi..

Y. T. D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by Tndkbrybnc Yazıyı Oku
    Bana göre yabancı al sat yapıyor.. Bıyıklıda olabilirler ama sonuçta kısa vade işlem yapıyorlar gibi..

Y. T. D.
    Hocam senin çorba parası kaçda çıkıyor.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Hocam senin çorba parası kaçda çıkıyor.
    2017 de 4 ten almıştım hisseyi..5 i gördü satmadık aynı yıl.. O zamandır tutuyoruz elde. Arada çok az maliyet düşürdük. Sen hesapla 2.5 yıllık enflasyon faiz vb. araçlarla hesaplarsak 6 larda pirzolayı yeriz.. [emoji23]

Y. T. D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
    2017 de 4 ten almıştım hisseyi..5 i gördü satmadık aynı yıl.. O zamandır tutuyoruz elde. Arada çok az maliyet düşürdük. Sen hesapla 2.5 yıllık enflasyon faiz vb. araçlarla hesaplarsak 6 larda pirzolayı yeriz.. [emoji23]

Y. T. D.
    Eyi 6 makul bir rakam bence kağıdın ilk hedefide zaten orası, afiyet olsun.

Eyi 6 makul bir rakam bence kağıdın ilk hedefide zaten orası, afiyet olsun.
    Beraber olur inşallah..

Y. T. D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
    Beraber olur inşallah..

Y. T. D.
    İstemeyenin gözü çıksın diyecem amma benim sağım solum belli olmaz her an satar başka kağıda geçerim, dilerim sizler kazanırsınız.
    Kendim için birşey istiyorsam namerdim

8.  Alıntı Originally Posted by Tndkbrybnc Yazıyı Oku
    Sende başka kağıt varmı erdim bey.. Profiline baktımda sadece tuğçeye yorum yapıyorsun ve uzın zamandır beraberiz sanırım..

Y. T. D.
    Şu an yok. Ben Uzuncuyum. Alıp kenara koymuştum. Genelde %50-100 arası çıkıyorum. Şu an %34 teyim. Mevduat faizini düşünürsen oran düşer. Nasip kısmet. Beklentim olası bir haber sonrası 5 üzeri satmak. Birde satıp hangi kağıdı alayım? Şu an 2 lerden geliş grafiğine bakarsan düşüncem pozitif.

Sayfa 86/341 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •