Hocam çok faydalanıyorum bu attığınız takaslarda.tesekkurler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam çok faydalanıyorum bu attığınız takaslarda.tesekkurler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bakın zubukler siz saldikca beni mal sahibi yapıyorsunuz ve 2 aydır arsandan para kazanamadık.En son 6 üzeri satıp 5.10 maliyetle bekliyorum.Hala bostaki paraları her ihtimale karşı başka hisselere çorba parası için yatirdim ama oradanda bir şey çıkmadı.Butun bunlarin faturası sana çıkacak.Bu sefer 3_5 sene beklemiyecegim.Seneye 85 milyondan 150 milyona sermaye tavanını çıkarana kadar burdayım.Bu sene yaparsan seneye burada olmam.Sen bilirsin 12 ay uzun bir süre değil benim için.ytd
Bu iş yat amacı ne anlamadım alıyor alıyor sonra zararına veriyor bu spek ten başkası değil normal yatırımcı aynı şekilde defalarca yapmaz.ytd
4.95 e 130 bin lot yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun at hırsızı oldugunumu?Geç bunları anam yemezler.ytd
Saatlikte ikili dip yapti. 4.97 saatlik kapanis bence hizli hareketlerle 5.13 e gidebilir ytd..
Ulan ne kaliteli o tahtacın var arsan ...
Yer İmleri