Originally Posted by
DUABI

Geçen sene Deva 35 tl , Alarko 10 tl .Bugün Deva 29.50 Alarko 21 tl . Ve fiyatını gerçekçi bulmayıp kurulan cümle
"Dünya çapında yaşanan ekonomik gelişmeler dikkate alınarak, başta küçük paydaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın
menfaatlerinin korunması ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla;"
Deva nin Yatırımcı ilişkilerinin bana söylediği deva 3 lerden geldi 10 katı arttı biraz dinlenmesi gerekmez mi?
Fiyatları piyasa belirliyor biz müdahale edemiyoruz.Bu yönetimde çok ciddi bir küçük yatırımcı sevmeyen bir durum var.Genel kurula gelip yönetim kurulu karşısında görüşlerinizi açıklamakta özgürsünüz dediler.
Genel kurala gitmeyi düşündüm bir ara..Sonra başıma iş açmayayım dedim. Çünkü burada sakin biri gözüksem de fevri biriyim, orada olay çıkartırım ve karakolluk olabiliriz
Gidersem şunu sorardım, giden olursa sorarsa sevinirim. "Şirket olarak paramız çok diye imtiyazlı temettü alıyorsunuz, paranız çoksa geri alım açıklayın. dünyanın neresinde arge yapan, her yıl düzenli büyüyen bir ilaç şirketi 5 fk ile fiyatlanıyor".
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri