Sayfa 86/1200 İlkİlk ... 36768485868788961361865861086 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. sacro alctl eski göz agrın hakkında yorumun varmıdır. Malum iyi bilanço açıkladı. 2000 li yılları gibi bir atak gelirmi kalp grafiğinden..

2. Sacro üstat eski topik zamaninda yazıcı 12, isctr 4, alark 3.20 li fiyatlardayken ralli ralli diyerek grafik paylaşımlarınız vardı. Özellikle bu yazicinin dogru duzgun hacmi yok bundan ne is cikacak diye dusunuyordum sonra arkasindan bakakaldik tecrübelerden faydalanan sessiz takipcilerden olarak teşekkür etmek istedim.

Saygılar

Alıntı Originally Posted by Reywal Yazıyı Oku
    Sacro üstat eski topik zamaninda yazıcı 12, isctr 4, alark 3.20 li fiyatlardayken ralli ralli diyerek grafik paylaşımlarınız vardı. Özellikle bu yazicinin dogru duzgun hacmi yok bundan ne is cikacak diye dusunuyordum sonra arkasindan bakakaldik tecrübelerden faydalanan sessiz takipcilerden olarak teşekkür etmek istedim.

Saygılar
    Aynen dostum.

Teşekkürler ederim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. Silvr inceleyen varmıdır

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Teknik olarak nötr bir kağıt.

2.55 geçerse teknik çok düzelir.

3 hareketinde malın çoğunu 2.40-50 bandında boşaltmış biri olarak tekrar alım fırsatını kolluyorum.

2.20 gelirse alım için uygun yada 2.50-55-60 seviyeleri üzerinden alım yapılabilir.

Şu anki durduğu nokta nötr bir bölge ne olacağının rengini vermiyor.
    hocam geçen hafta 2,55 leri gördü ama tutunamadı. hisse aniden yukarı gidiyor sonra 2,35-2,39 arasına hemen geliyor. hissenin tutunamasının sebebi ne sizce. hisse mal topluyor izlenimi vermeye çalışıyor, sakın mal çıkıyor olmasınlar hocam

Alıntı Originally Posted by ersin3609 Yazıyı Oku
    hocam geçen hafta 2,55 leri gördü ama tutunamadı. hisse aniden yukarı gidiyor sonra 2,35-2,39 arasına hemen geliyor. hissenin tutunamasının sebebi ne sizce. hisse mal topluyor izlenimi vermeye çalışıyor, sakın mal çıkıyor olmasınlar hocam
    Tutunamamasinin sebebi 3 liradan gelen aslinda orta buyuk olcekli satis trendi.

Onun haricinde teknik henuz tam alda degil ondan yani. Birazda dar bandda sikisma var.

Mal toparliyomu satiyomu bunlari bilemem.

Benim rakamlarim var cizgilerim var.

Hareket planini belirttim.

Orta banddan mal alip tasiyicilik yapmak istemiyorum.ya ust band atmali yada alt banda yakin olmali.

Durum bu sekilde.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    sacro alctl eski göz agrın hakkında yorumun varmıdır. Malum iyi bilanço açıkladı. 2000 li yılları gibi bir atak gelirmi kalp grafiğinden..
    Ben çıktım alctl den.

Ekranımdanda sildim takip etmiyorum şu sıralar.

Ama 8.90 ve 9 direnci geçilirse yüksek hacimli büyük çıkış yapabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Çok güzel bir konuya parmak basmışssın dostum.

Bu videoyu 11 kasım 2016'da çektim. endeks 75 bin iken.

Videnun 3:00 dakikasından sonraki yeri izleyin.

72 binden buraya kadar tutturduk bakalım bundan sonraki projeksiyon tutacakmı ? izliyoruz.

AMa tarihsel olarak biraz kayma oldu çünkü çok hızlı bir rally yaptık.

Onun için bu videonun yenisini güncellemem gerektiğini hissettim.

Yani tekrar ince bir analiz yapmak lazım. Fiyatlar biraz daha otursun yenisini çekeceğim.

Hocam tüm paylaşımların ve emeklerin için çok teşekkürler.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Sayfa 86/1200 İlkİlk ... 36768485868788961361865861086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •