Sayfa 860/1005 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Kiralardaki artışın tek sorumlusu devlet. Devlet önce Tüik'in enflasyonunu doğru dürüst açıklayacaktı. Sonra kiraya yüzde 25 sınırı getirmeyecekti. Benim kiracım 3 senedir yüzde 25'ten faydalanıyor. Sınır kaldırıldı ama ben faydalanamadım 1 ayla. Şimdi bu kiracı çıkınca ne olacak? Ben bu kaybettiğim 3 yılın bedelini yeni kiracıdan çıkartmayacak mıyım? Yeni kiracının günahı ne? Önceki kiracının kirasını o ödeyecek. Neden? Basiretsiz yöneticiler kiracıyı koruyacağım diye en büyük zararı kiracıya verdiler. Şimdi enflasyonu ev sahipleri artırıyor diye ağlıyorlar. Oturup ne yaptık biz diye düşüneceklerine marketleri, ev sahiplerini suçluyorlar.
    bu konuda hem fikirim
    tüm suç %25 sınırlamasından kaynaklandı yeğenimin 3+1 evinde kiracı 4.500 tl ye kalıyor çevrede yeni verilen evler 25.000 tl
    ama 3 yıldır bu enflasyonla evlerin kirası uçarken içerisinde kiracı olan evlerde devlet ile kiracılar anlaştı ev sahiplerini soyuyorlar
    bazı uyanıklar evden çıkıyor bir başkasına 25.000 lik evi 15 e kiraya veriyor sen 2 sene 3 sene mahkeme ile uğraşıyorsun birde istinafa giderse 5 sene sana günün rayicine gör e4.500 ödüyor kendisi 15.000 almaya devam ediyor
    bu resmen ev sahibini devletin tutması kiracınında tecavüz etmesi gibi bir durum
    bir halt olacağı yok.

2. bu sene hiç işlem yapmadım...

öyle aylak aylak oturuyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Tofas ta aynı haber ısıtılıp ısıtılıp piyasaya enjekte ediliyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yapı Kredi buranın ağasıdır. Ağa da her zaman kazanır

bir soru daha..

hep LONG açıyorsun

arada poz açıp kapatmıyorsun, vade başında açıp, sonunda uzlaşıyorsun (veya taşıyorsun )

vade başlarında makas 50.000 puan

endeks yıl açılışı 1.000.000 (yeni rakamlara bir türlü alışamadım ) yıl kapanışı 1.000.000

bu işlemleri yapanın 1 sene sonunda karı veya zararı nedir ?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tofas ta aynı haber ısıtılıp ısıtılıp piyasaya enjekte ediliyor
    çok önemli haber. stellantis payı %37.

çok çok önemli. sırf bu bombadan dolayı 188 den girdim.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bugün satıcı kim ?

1,5 milyar ile YAPI KREDİ...

yapı kredi bu piyasanın kerizidir, parası silkelenecek adamdır.

ona hiçbir şekilde para verilmez bugün
    pala kerizi hala arıyor du bakam...

bi aşşa bi yukarı.

bulunca belli olur öz ve hakiki keriz kim anlarız

7. borsada da aynısını yapıyorlar..yerli yatırımcıyı tutuyor, piyasa yönlendiricisi tecavüz ediyor..4 yılda 40 kat yukardan yerli yatırımcıya hisse satmaya çalışmak tecavüzdür..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu resmen ev sahibini devletin tutması kiracınında tecavüz etmesi gibi bir durum
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bir soru daha..

hep LONG açıyorsun

arada poz açıp kapatmıyorsun, vade başında açıp, sonunda uzlaşıyorsun (veya taşıyorsun )

vade başlarında makas 50.000 puan

endeks yıl açılışı 1.000.000 (yeni rakamlara bir türlü alışamadım ) yıl kapanışı 1.000.000

bu işlemleri yapanın 1 sene sonunda karı veya zararı nedir ?
    Çıtak karşı ayağı bilmiyoruz ki? Bir sürü enstrüman kullanıyor adamlar...Sadece spot, viop değil ki...Varantı vs ...Karşıdaki kurum ile Ykbnk daki aynı grup da olabilir .
    Bizim yorum yapma şansımız yok..
    Tamamen atmasyon olur ..

Tek bildiğim bu piyasada uzun soluklu ve en yüksek hacimli sensen kasa senindir...

Sayfa 860/1005 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •