Sayfa 861/1003 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Adana’da 5.5 büyüklüğünde deprem
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Biraz yer açılan taksitli nakit avans limitlerimi tekrar kuruttum 🤭 hsbc ve halkbank 6 taksit yaptı. Evdeki kartlarla toplam 16bin daha aldım... Lazım olur, hayat pahalı, geçim zor

3.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Biraz yer açılan taksitli nakit avans limitlerimi tekrar kuruttum 🤭 hsbc ve halkbank 6 taksit yaptı. Evdeki kartlarla toplam 16bin daha aldım... Lazım olur, hayat pahalı, geçim zor
    Odenmiyor mu bunlar bir kaç yerde daha okudum herkes almış.bizde alsak neye göre veriliyor.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1.91 den hemen çekiverdim 3 taksit
    https://m.youtube.com/watch?v=yD6GTUFMjng

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    yakında İHA'lara dolar altın gece-gündüz görüş kiti koyarlar
    kulağının arkası sağlam mı tarama kiti koyup onlara yüklensinler

6. Emekliler ve çalışanlar daha ne olduğunun farkında değil. Hala cicim yıllarının etkisiyle cepten yiyorlar.

Şu yerel seçimler geçsin bu maaş zamlarının üçte birini görürlerse yatsın kalksın dua etsinler.

1 ayda 800 küsür milyar borcun arttığı, tek bir kişiye 2.1 trilyon borçlanma yetkisini verildiği yerde bu zamlar gelen filmin fragmanın gösterim tarihi olur ancak. Ki bu borçlanmaları yapacak olan için kanun nizam falan hak getire. Yerel seçimler bu yetkiyle hayırlı olsun.

1980~2000 arasını mumla aratacak bir dönem geliyor. O zamanlar kanun düzen vardı çünkü.

7. reis yastık altına seslendiği zamanlar hoş olmayan şeyler başımıza geliyor sanki.

periyodik olarak bu yastık altı söylemi geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Resmi rakamlara göre Ülkenin 15-35 yaşa arası nüfustan diğerlerine göre daha üstün zekaya sahip veya girişimci olan on binlerce genç ülke dışında yaşamayı tercih ederken bizim sırf ucuza çalışıyor diye dünyanın en yoksul kategorinin başında olan Suriye den, Afganistan dan mülteci kabul etmemizi savunan bu SÖZDE MİLLİYETÇİ ye yazıklar olsun.

Biraz akıl, düşünme yeteneği olan biri inşaatta KENDİ İNSANINA KARŞI HAKSIZ REKABET YARATARAK ucuza çalışacak diye KENDİ VATANDAŞI İŞSİZKEN bir mültecinin varlığını savunamaz.

Suriyenin en radikal bölgesinden gelen ucuza çalışan mülteciler dini inançları gereği daha 18 inde evlenip 25 yaşına geldiğinde en az 3-4 çocuk da yapıyorlar. Bir ülkenin bir ucuz işçi çalıştıracağım diye birkaç yıl içinde 6 adet nüfusa sosyal güvenlik sağlaması EKONOMİK OLARAK da İNTİHARDIR. Akıl tutulmasıdır.

Kaldı ki bu işçinin yaptığı çocuklar sadece 18 yıl sonra evlenip kendi ailesinin büyüklüğünü 6 dan 30 a çıkarmaya adaydır. (matematük ve biyoloji bilimine göre)...

Bu ülke bir sıvacı için 18 yıl sonra 30 adet mülteciye sosyal yardım sağlayacaktır, Seçim kazanmak için KK gibi politikacılarla 40 yaşında emekli edip emekli maaşı verecektir.

Bu ülke her geçen gün Afganistan, Suriye ekonomik bataklığına doğru TAM GAZ yol alırken muhaletin de bu ucuz işçiliği savunan şahsiyetlerden oluşması en büyük şanssızlığı değil midir?

İYİ parti bu kişiyi derhal kulağından tutup kapıya koymalıdır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 861/1003 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •