Sevgili dostlar bist 100 16 mart kapanış 87.888.17 mart kapanış 86.777. dipten dönüyoruz 21 temmuz en yüksek gördüğü yer 120.585.55 bu 3 rakam yanyana olayları tesadüfmü yoksa palanın şifrelerimi siz ne dersiniz
Sevgili dostlar bist 100 16 mart kapanış 87.888.17 mart kapanış 86.777. dipten dönüyoruz 21 temmuz en yüksek gördüğü yer 120.585.55 bu 3 rakam yanyana olayları tesadüfmü yoksa palanın şifrelerimi siz ne dersiniz
https://youtu.be/HIDzYydg4ls
Bence böyle.
Gırgh yapar.
Kesinlikle . Para kazanmak için algı kasılıyor burada. 7/24 short olup da kimse kazanıyorum demesin.
Kazanan adam sesini çıkarmaz. Kar cebe yakışır der susar. Biz öyle gördük. Belki yaş, belki tecrübe ile de ilgisi olabilir. Bilemem.
Yükselişte ses yok . 1000 puan düştü mü yorumlar, haber paylaşımları bitmiyor. Endekste yarın yükselse 120 ye dayanacak gene.
Düşer de çıkarda orası ayrı ama burayı takip edip , pozisyon açan varsa Allah kolaylık versin. Ama eminim burayı okuyup düşüşlerde çok mal satan vardır.
Yeni arkadaşlar özellikle düşen borsa görmediler. Çok fazla kredili hesap da varmış. Üzülüyorum çok insan batacak. Çünkü 125.000 zirvesinden sonra 1-2 gün yatay, sonra sert düşüş bekliyorum. İzin de vermeyecek pala mal çıkmaya.
Bakalım zaman ne gösterecek.
ytd.
pala gırtlak long ky gırtlak short pasta öyle söylüyor.
Yer İmleri