Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Aşı olanların corona olmadığı ne malum? Madem PCR sonucu isteniyor herkesten istenmeli! Sadece aşı olmayanlardan PCR sonucu istenmesi doğru değil gibi?
    En uyuz olduğum şey de o zaten.

Aşısızsan pcr testi ile negatif olduğunu kanıtlamak zorundasın.
    Aşılıysan pozitif halde gezebilirsin, hastalığı ayakta atlatırken 100 kişiye bulaştırabilirsin, serbest.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Belki de oldu asemptomatik geçirdi farkında değil.Sn ayvagöbek antikor baktırdı mı arkadaşınız.
    Baktirdi Abi. Yok antikor.
    @erefefik

3. Dün gece 8,28 e atılan iğne mumla 3 lü dip oluşmuş sayılabilir mi? UV grafikte iğne mum yok ama kısa vadelilerde oluştu. Aslında Üçlü dip beklentim vardı 8,58 ya da 8,67 gördükten sonra. Şimdi bunu görmüş sayalım mı saymayalım mı...
    Zaten dolarda son 3 yılda teknik analiz pek işlemiyordu şimdi hepten kör ebe oynayacağız. Buradan yukarı mı aşağı mı bilmek imkansızlaştı...
    Son düzenleme : vivatrader; 20-08-2021 saat: 13:06.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    burda kast edilen aşı ise ürüne tıkır tıkır para ödüyoruz.
    bizim adımıza vergilerimizi toplayan devlet ödemeyi yapıyor.
    bizim cebimizden çıkmış olmuyor mu yani
    Keşke denk bütçe olaydı, toplanan vergilerle herşey finanse edileydi. Dışarıdan sürekli borç alıyoruz. Aldığımız borçları da odemiyoruz. Oduyormus gibi yapıyoruz.
    @erefefik

5. Bu arada Yatırım yaparken başarısı en az 5-10 yıl ispatlanmamış ve deneyimlenmemiş sistemleri, yöntemleri, fonları hisseleri vb yatırımları kullanmıyorum. Hal böyleyken paramı bile geçmişte başarısı ispatlanmamış yöntemlere emanet etmezken hayatımı neden belirsiz bir şeye emanet edeyim? Aşı konusunda da mevcut aşıların kendisini en az 3-4 yıl ispatlamadan olmayı düşünmüyorum. Ailem de benim gibi düşünüyor. aşı karşıtı değilim kararım tamamen bilimsel olarak başarısın ve ağır yan etkisinin olmadığı konusunda ispatının beklenmesi yönünde.

Bir de aşı olduğumda da çocuğuma virüs bulaştırabiliyorsam mevcut durumdan ne farkı kaldı ki? Yani aşı vurulan da vurulmayan da virüsü taşıyabiliyor ve bulaştırabiliyor dolayısıyla PCR testi yapılacaksa herkese yapılmalı. Sadece aşı olmayana PCR testi yaptırmak bir tür mobbing olmuyor mu?
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6. Müebbet hapis cezası alan Çetin Doğan ve Çevik Bir Muğla Cezaevi'nden İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.
    Sıkı Atatürkçü olmak da kurtarmaz. Müebbet.
    @erefefik

7. Taliban Sözcüsü: Tüm altyapımız çöktü. Biz Afganistan'ı yeniden ve her alanda imar edeceğiz. Bu konuda da en fazla Türkiye'ye ihtiyacımız var.
    @erefefik

8. Zeki Berk
    @zekib
    ·
    15s
    Kesintisiz 9 ay süreyle yüzyüze eğitimin sürmesini bekliyorum ve ümit ediyorum. Ancak bu süre içerisinde aşı olmak istemeyen her öğretmen, personel ve üniversite öğrencisi başına 72 adet PCR testinin bedelinin ödediğim vergilere eklenmesini istemiyorum.
    Bay Woland
    @_agustoperez
    Sağlık hikâye, buna fitne denir.
    Zeki Sözüşirin
    @Stavr0gin_
    ·
    2s
    Servet el değiştirirken halkın sağlık için birbirine düştüğü konjonktürler, sermaye sınıfının fitnesidir. Aşısızlar diye hayali bir düşmana söverek solcu kalamazsınız.
    Fraternitas Saturni
    @Fraternitas_
    ·
    2s
    @Stavr0gin_
    ve
    @de_smyrna
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ben de sigara içenlerin kemoterapisini ve alkol alanların karaciğer naklinin vergilerimden karşılanmasını istemiyorum!
    Not: Yazar ikisini de kullanıyor
    Jean de Smyrna
    @de_smyrna
    ·
    2s
    Bu iş böyle, aynı mantık, özel araç kullananlar havayı kirletiyor ekstra vergi; obezlerin de tedavisi karşılanmasın boğazlarına hakim olsunlar bana ne, kışın atkı takıp gocuk giymeyip hasta olanın masrafından bize ne.
    Zeki Sözüşirin
    @Stavr0gin_
    ·
    2s
    "Ben abazan geziyom, evliler ve çocuklarından bana ne!"
    Fraternitas Saturni
    @Fraternitas_
    ·
    2s
    Suyu, gıdayı, havayı, çevreyi... Herşeyi kirlettiler. Sen P&G'den, Cargill'den, Bunge'den, Monsanto'dan git hesap sor. Ben PCR testimi kendim öderim kardeşim.
    Fraternitas Saturni
    @Fraternitas_
    ·
    1 sa
    Ya sinirimi yenemiyorum. TR'de 12 Milyon diyabet hastası var. Her birine senede 1000 TL harcansa (ki çok iyimser bir rakam) 12 Milyar TL eder. Her 8 saniyede bir, bir kişi diyabetten ölüyor. Bu vergiler kimlerden toplanıyor? Ülker'le Eti mi ödüyor?
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-212741h.htm

Türkiye'de diyabet alarmı!
    Türk Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz, Türkiye'de diyabetli sayısının dünyanın 2, Avrupa'nın ise 3 katı oranında olduğunu belirtti. Yılmaz, ülkemizde 11 milyon civarında diyabetli olduğunu vurguladı.
    Twitter aleminden aşı,vergi, sağlık tartışmaları.
    @erefefik

Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •