Sayfa 862/1005 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop L

Şu an itibarı ile Garanti'de nakit avans kullanamazsın, diyor.

2. Batı kanunlar geriye yürümez prensibini koymuş, çünkü düşünülmeden iş yapmıyorlar ve yapılmasını istemiyorlar.

Bizi en zorlayan evrensel hukuk kaidesi bu olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ay sonu site aidat ödemesi vs bir sürü şey var, limitleri düşürecekler ortada kalacağız. Son 10 yılda ATM'den vs nakit çektiğimi hatırlamıyorum hep kart ile işlem yapıyordum. TUVTURK problem yaratıyordu o da kart kabul etmeye başladı.

4. Bir düşünce geldi geçen gün, doğru da olabilir yanlış da.

Bu dünyada kötülükler adım adım sinsice geliyor, hissediyorsun ama emin olamıyorsun öte yandan yeterli uyarı da yapılmış oluyor.

İyilik ve güzellikler ise aniden geliyor, öbür türlü zaten bekliyorduk havası olur o kadar da etki yapmaz.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ay sonu site aidat ödemesi vs bir sürü şey var, limitleri düşürecekler ortada kalacağız. Son 10 yılda ATM'den vs nakit çektiğimi hatırlamıyorum hep kart ile işlem yapıyordum. TUVTURK problem yaratıyordu o da kart kabul etmeye başladı.
    ayın 20 si itibariyle bir çok insanın kredi kartı ödemesi var parası çıkışmayan herkesin kredi kartı borcu kmh dan ödeniyordu.
    bu defa sıkıntı olacak ödemelerde
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Benim limit yüksekti uzun zamandır da oranlar iyi olduğundan 180ustunde kullandım
    Haber düştüğünde tekrar alıyım dedim vermedi şimdide sistem 5bin oda 1.aylik istersen diyor.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Hayır aynı şey değil.
    Km/h ile de para çekebilirsiniz.
    Nakit avans kredi kartına bağlıdır adeta bir kredidir taksitlisi de olur tek çekimi de .
    Km/h da eksiye düşerseniz önümüzdeki ay ödemeniz gerekir taksiti olmaz diye biliyorum
    Isbank'tan Kmh den para çektim Ocak ayında TNA gibi 8 ay taksitlendirmistim.( tercihim 8 ay olduğu icin)

8.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Su an 5- 6 taksit seçeneği verdi 15.000 tl ye .

Sayfa 862/1005 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •